Странно

Странно
Здравейте. Аз не съм вярващ, но както се казва си продадох душата на дявола незнайно как. Та започна се в училище, значи връщаха ни тестовете и резултатите на класа били много лоши (по Химия ). Та преди да ми върнат теста си казвах на ум: Дяволе, нека на теста да имам хубава оценка поне 3 или 4. И ми връщат теста, а аз имам 5-ца, а по химия съм много зле.

Както и да е. Първия път може. След няколко дена исках малък лаптоп и пак си казах: Дяволе, знам, че Бог няма, не съм вярващ, но ти си ми приятел, нека да имам днес лаптоп. И след 10 мин. баща ми ми купува лаптоп.

Втори път леко набва ма ок, айди. Но след оклоло 4/5 дена пак имахме тестове и аз пак изричам думите ( по горе ) и изкарам пак висока оценка (4 ) от цял клас 2 -ки и другите си мислят, че преписвам макар и пред учител.

Та това се случва постоянно, искам нещо и си казвам/ Дяволе, искам тей тей кот е там и то става. Защо ? ( Не че не искам де, супер е и благодаря на Дявола )

Много пъти незнайно как се спасявам от опасности също като произнеса думите: Дяволе нека и всичко става. Моля кажете мнение ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (33)

Изпрати
Ares1999
Ares1999
31.10.2011 18:46
Не се безпокой, това е само началото, ако продължаваш така, може пък и дявола да си поиска нещо от теб в замяна. Ти си пожелал нещо от него, не си ли се замислял, че по това време нищо не е безплатно. Това е моята теория, пък по нататъка пиши пак, ако има някакво развитие.
0
0