Странно

Странно
Здравейте. Аз не съм вярващ, но както се казва си продадох душата на дявола незнайно как. Та започна се в училище, значи връщаха ни тестовете и резултатите на класа били много лоши (по Химия ). Та преди да ми върнат теста си казвах на ум: Дяволе, нека на теста да имам хубава оценка поне 3 или 4. И ми връщат теста, а аз имам 5-ца, а по химия съм много зле.

Както и да е. Първия път може. След няколко дена исках малък лаптоп и пак си казах: Дяволе, знам, че Бог няма, не съм вярващ, но ти си ми приятел, нека да имам днес лаптоп. И след 10 мин. баща ми ми купува лаптоп.

Втори път леко набва ма ок, айди. Но след оклоло 4/5 дена пак имахме тестове и аз пак изричам думите ( по горе ) и изкарам пак висока оценка (4 ) от цял клас 2 -ки и другите си мислят, че преписвам макар и пред учител.

Та това се случва постоянно, искам нещо и си казвам/ Дяволе, искам тей тей кот е там и то става. Защо ? ( Не че не искам де, супер е и благодаря на Дявола )

Много пъти незнайно как се спасявам от опасности също като произнеса думите: Дяволе нека и всичко става. Моля кажете мнение ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (33)

Изпрати
diana009
diana009
01.11.2011 17:13
Съгласна съм с Алекс. Според мен това нещо е глупаво и едва ли е истинско. Както тя казва, всеки си има мнение и има право да го изрази и никой няма право да я упреква. Това се отнася за ivetoo90.Алекс разсъждава много зряло, а всички вие се връзвате на някакви глупави истории, за които няма как да сте сигурни, че са истина. Аз съм с Алекс.
0
0
alex_7727
alex_7727
01.11.2011 15:52
Аз не съм казала, че не вярвам, просто това може да е станало случайно.Всеки може да изкара хубава оценка, без да смята, че я заслужава.Това не значи задължително, че е помощ от дявола или нещо такова. Пък и нали не може за всяка история да се дават само положителни коментари.Всеки си има мнение.
0
0
Ivetoo
Ivetoo
01.11.2011 15:15
Аз му вярвам. Алекс това, че ти не вярваш не означава, че напременно си прав/а. Това, че има повече коментари, не означава, че историята е лужа. А до моето мнение. Вярвам, че има някаква сила която ни помага стига да знаем как да си поискаме нещо. Ако си гледал филма Тайната ще разбереш какво имам предвид. Ако искаш нещо наистина няма значение, кой молиш дали господ, дявола или Твоето висше Аз. Всичко е до психика дали ще допуснеш, че всичко, което получаваш е даром или има уловка всичките доействия се пораждат от мислите ти. Забавлявай се и не мисли, че трябва да връщаш някому нещо. Защото, ако мислиш така, че не е даром подлагаш досегашния си късмет на провал. Успех.
0
0
GenadiD
GenadiD
01.11.2011 14:52
Аз продадох душата си и това е яко. Аз съм с дявола, благодаря, бб.
0
0
alex_7727
alex_7727
01.11.2011 11:06
Стига бе, хора. Не му се връзвайте! Ясно е, че си е измислил тези неща, за да има коментари. Ами и аз имам истории, които са наистина преживени от мен, ама почти никой не пише коментари. Стига сте му се връзвали на акъла. Дявол не съществува, пък и да съществуваше, едва ли щеше да се занимава с някакъв като него!
0
0
Kitana
Kitana
01.11.2011 10:47
Абе, ти надявай се да е съвпадение, че иначе да те видим после, когато дявола поиска нещо в замяна на всичко това.
0
0
Алекс
Алекс
31.10.2011 22:39
Да не мислиш, че ще ти се вържем - дявола и глупости, да, да, да. Всички да не сме вчерашни. Аз по принцип вярвам на много истории, но специално тази, си личи, че послъгваш. Съжалявам, нямам нищо против теб, но това е мнението ми.
0
0
Atelus Katire
Atelus Katire
31.10.2011 20:10
Хм, няма начин да не се получи. Поискаш ли нещо от дявола - получаваш го. Но проблема е, че рано или късно Дявола наистина ще поиска нещо от теб. Нещо, което може и да не искаш да дадеш, но няма да имаш избор. Разбирам, че молиш Дявола за разни неща, защото не вярваш в Бог. Но не мислиш ли, че след като има Дявол, следва да има и Бог ? И пробвал ли си поне веднъж да призовеш Бог да ти помогне в дадена ситуация ? Само че разликата е там, че Той няма да иска нищо в замяна, а Дявола винаги се стреми към най-ценното ти. Не ме разбирай погрешно миличък, вярвай в каквото си поискаш, бъди какъвто си поискаш. Това е най-прекрасната форма на свобода. Живота е твой - ти ще понасяш последствията за постъките си, добри или лоши. Но замисли се кое е правилно в този живот. Замисли се кое би те спасило след това.
0
0