Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Страшни сънища с асансьори

Страшни сънища с асансьори

Страшни сънища с асансьори
Здравейте! Искам да споделя тук едни сънища, които сънувах преди доста време, но ми е чудно защо ги бях сънувала и тъй като имам нужда от мнения, реших, че това е най-подходящото място да напиша сънищата си.

Сънувах сънища от рода на: влизам в асансьора, примерно натискам копчето за 5-я етаж, но отивам на 11-я или на 20 и блока става все по-висок и винаги отивам на различни етажи от тези, на които искам да сляза и винаги виждам някакви хора, които бяха много страшни и не можех да се измъкна от асансьора и изведнъж се събуждам. Това е най-честият сюжет на тези мои сънища. Тоест това е основния сюжет, но във всеки сън е с малки различия.

Например веднъж сънувах, че с една моя приятелка ще идваме у нас и се качваме в асансьора, натискаме копчето за 5-я етаж , но блока става първо за 24 етажа, после на 48 и ние не можем да се измъкнем, като всеки път като натискаме различно копче, отиваме на съвсем различни етажи.

Чуваха се някакви страшни звуци и когато най-сетне успяхме да се измъкнем, почнахме да слизаме по стълбите и навсякъде по стените имаше икони на Иисус Христос и ние крещяхме и бягахме и така свърши единият ми сън.

Един месец по-късно сънувах, че се прибирам от у-ще и тъкмо си влизам във входа и ще отивам към асансьора и виждам някакво момче, което се е втренчило в мен и то тръгна да ме гони, но аз успях да го изкарам извън входа и влязох запъхтяна в асаньора и пак по същия начин - натискам примерно за 3-я етаж, но отивам на 13-я примерно и пак не мога да се измъкна и така завършва всеки сън с асансьор. Всичко си е почти същото - най-важните елементи са еднакви във всеки от сънищата, но са леко различни. :x:

Не съм сънувала такива сънища от половин година някъде, но искам да знам защо ги сънувах, т.е. дали има някакъв скрит смисъл. Затова моля всички да пишат коментари. Ще съм ви много благодарна!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Алекс
Алекс
24.10.2011 19:46
Aysegul...това, което казваш е вярно. И аз съм чела такива неща. Благодаря на всички ви за коментарите, бяха ми много полезни!
0
0
Татяна
Татяна
24.10.2011 19:42
Това са все неща произведени от мозъка, но ако почваш често да сънуваш такива неща, тогава наистина трябва да обърнеш внимание. Четох някъде, че когато сънуваш често едни и същи сънища или подобни, то тогава мозъка ти се опитва да ти каже, че може би предстои да стане нещо.
0
0
Стефан
Стефан
24.10.2011 16:02
Това с излитането на асансьора и аз съм го сънувал. Също преди години и то неведнъж, но сънувах и падането.
0
0
Рози
Рози
24.10.2011 11:58
Този сън явно доста хора го сънуват. И аз сънувах това, но с друга концепция. Асансьорът изхвърча, изби тавана на блока и се понесе във въздуха като ракета. След няколко години гледах клипче на Puff Daddy с асансьор, който избива тавана.
1
0