Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън с особено значение

Сън с особено значение

Сън с особено значение
Преди време сънувах сън, който беше омесен с реалността.
Тъй като баба ми си беше на село за 1 седмица, а аз поначало спя с нея в една стая, ми беше доста тъжно без нея и когато си дойде, се прегърнахме и изобщо бях много радостна, че се е върнала.

След няколко дни на нея и се спеше много и си легна малко преди мен, обаче беше с гръб към мен. И през нощта сънувах все едно продължение на този сън.

Сънувах, че майка ми ми казва, че баба е починала и аз започвам да казвам, че аз съм виновна за всичко, че съм казала: Какво ли ще е, ако спя сама в тази стая ?

Това наистина го казах няколко дни преди това, но без лоши помисли и плачех много силно и беше ужасно. В този момент баба ми се появи като дух при нас и ни каза, че ще се виждаме още време. Това беше.

Събудих се, беше точно 3:00 часа през нощта и бях страшно изплашена. Веднага бутнах баба си, за да се уверя, че всичко е било сън.

След това се опитах отново да заспя, но първо чух някаква линейка от отвън ( прозорецът на стаята ми беше отворен), след това кукумявка. Предполагам знаете поверието за кукумявките и съвсем се изплаших.

Цяла нощ сънувах кошмари от този род. Трябва да спомена, че изключително рядко сънувам кошмари, но когато сънувам, те винаги са свързани със смърт. И то без да мисля за нещо такова. Понякога много се плаша и имам огромна нужда от коментари по тази тема.

Трябва да кажа, че сънувах този сън на 25.09., а наскоро, някъде на 6 или 7 октомври почина една наша далечна роднина, която аз не познавам, но нашите - да. И се чудя дали има връзка моя сън с това, което се случи.

Моля, пишете коментари. Благодаря ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Дид
Дид
17.11.2012 22:26
Това за кукумявките, че предвещават смърт е ВЯРНО! Знам го от личен опит. Няколко нощи, преди майка ми да почине, една кукумявка летейки се удари в стъклото на стаята, където тя спеше, като едновременно с това издаваше крясъците си. Не мога да ви опиша колко кошмарна беше тая случка ...
0
0
Ivetoo
Ivetoo
08.11.2011 14:54
Мойте кошмари също предимно са свързани със смърт. На моите роднини, приятели и така нататък. Кофти ми е но не се плаща. Да сануваш, че някой умира това вещае дълъг живот за човека. За мен е вярно защото никога до сега мой близак не е починал, а сънувам такива сънища от много години. По лошото е, че не съм сънувала себе си.
0
0
ntz04
ntz04
14.10.2011 03:47
Здравей Лора. Аз също сънувам сънища, които предимно са свързани само с лоши неща.
Отначало много се страхувах, но сега вече свикнах и аз търся отговори също като теб, но никoй не ми ги дава и се опитвам сам да ги тълкувам. Според мен съня ти е предсказал, че ще има някаква смърт.


0
0