Тежък сън

Тежък сън
Здравейте на всички. Преди 3 -4 години сънувах един сън. Искам да го споделя тук и да ми кажете дали това е нещо пророческо или просто сън. Тогава харесвах дългите коси и мразех късите.

Даже се чудех на хората как се боядисваха с червен цвят. Но в съня ми сънувах ,че съм късо подстригана с махагонов цвят и работя там ,където е работил баща ми. И че моят шеф - един противен плешивец с черна коса ме харесва и иска да бъде с мен.

И понеже ми беше противен ,аз не исках да се занимавам с него. Нали сънищата са объркани сънувах ,че съм по-късно с човека ,които харесвам в една баня с дрехите и някак си танцуваме (с ханша) и изведнъж на негово място се появява шефа и ме попита защо сме танцували.

Той не каза думата танцуване а направи така : защо се ахахах - изтанцува го. После съня ми се смени с друг кадър. Зад работата на тати -на центъра имаше пейки ,където противния ми шеф е с мъжът ,които харесвам и под всяка пейка -мноого пейки имаше икони.

Аз много се уплаших и започнах да бягам и стигнах до моите колежки в бизнес центъра. Те пушеха. Не помня какво точно казаха. В реалността този бизнес център е детски магазин. Влязох вътре да се скрия и отидох в една розово -червена стая.

Имаше цветя ,но друго не помня. И най-отгоре една снимка ,която се движеше. Едно детенце момиче ,което уж беше умряло. Стана ми мъчно и се просълзих. От там нататък не помня.

Странното е ,че 3 години след това аз исках да си направя същата прическа със същия цвят. Бях забравила за съня. Иконите също добавиха голяма доза страх в мен. Моля ви кажете какво мислите.Чакам вашите отзиви
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати