Мрачен сън

Мрачен сън
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте! Тази нощ сънувах как се забавлявам, как всичко е наред . . . и изведнъж разбрах, че баща ми е починал. А само преди това се събудихме, говорихме си. Аз бях с приятеля си и бяхме вкъщи. Всичко изглеждаше наред.

Да, обаче след малко аз тръгнах на някъде. Много плаках и докато вървях заварих моя приятел да лежи, беше нито ковчег, нито гроб. . . . сякаш бяхме на средата на улицата, но той беше мъртъв. И не разбирам как така веднъж баща ми, а после приятеля ми. След като го видях да лежи там, не помня какво се случи с баща ми, но помня, че вече не плачех за него.

И всичко се случваше на момента, а всякаш аз знаех за това от много дълго време, защото ги оплаквах от дълго време. Помня, че веднага започнах да го целувам, да го галя, а той ме погледна с мътни очи, като на мъртвец. Питах го дали е добре, дали ме обича. .

А той ми каза, че ме обича и винаги ще ме помни. Тогава ме погледна и ми каза - "А ти ще ме помниш ли винаги? "
Каза, че много му липсвам и ме целуваше, а после застана неподвижен отново. . . . Това определено беше един от най-мрачните ми сънища, след който се събудих разплакана. . .

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Антония Р.
Антония Р.
05.09.2013 17:58
Смъртта в съня е знак, че нещо хубаво ще се случи в реалността.
0
0