Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Денят, в който усетих светия дух

Денят, в който усетих светия дух

Денят,  в който усетих светия дух
Много желаех да имам белега на св. дух, тоест една от дарбите на св. дух, която е говорене на човешки и небесни езици.

За това има специална молитва, повтаря се с кръвта на ИСУС, с кръвта на ИСУС, с кръвта на ИСУС и после само кръвта, докато не се унесеш и започнеш да говориш небесен или земен език, който не знаеш.

Много пъти опитвах в къщи, но при мен не се получаваше, докато не отидох на гости при една сестра в бога и двете заедно коленичихме и се молехме.

Изведнаж усетих топлина в сърцето, ужасно се изпотих и започнах да говоря език, който не разбирам. Усетих голям мир и пълнота, сякаш летях. Нямате представа какво е да усешташ светия дух, самия дух на ИСУС в себе си.

Послепис за повече информация прочетете за празника Петдесятница.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (146)

Изпрати
Atheist
Atheist
04.10.2011 20:35
В началото те мислех за заблудена, после за луда, но сега мисля, че си тежко психически болна.
Религията - признатата лудост.

Като се свържеш с Бог следващия път, речи му да прати някой дъждец, че ни изгоре лозето бре!
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
04.10.2011 19:15
Това послание трябва да бъде видяно от всички българи. То има за цел да ви предупреди за една много опасна нова мода, която широко се разпространява в България.
Ако имате червен конец на ръката против уроки или сте сложили нещо подобно на ръката на детето си излагате се на опасност. Това няма да ви предпази от уроки, нито ще ви донесе късмет. Това е окултизъм. Окултизъмът е занимание с демонични сили, които могат да съсипят живото ви. Не водете децата си да им баят нито да им леят куршуми против страх.
Ако имате здравословни, финансови, семейни, професионални лични и от какъвто и да е характер проблеми. Не ходете при врачки, баячки, ходжи, ясновидки хора от този тип те боряват с демонични сили. Ако сте се занимавали с някои от изброените неща, вие сте отворили вратата за демонично влияние във вашия живот.
Голяма част от проблемите в живота ви се дължат именно на това.
Библията нарича окултизма грях. Грехът ви отделя от живия бог завинаги. Но въпреки това бог ви обича и ви дава път за спасение Христовия кръст.
Защото БОГ дотолкова възлюби света, че даде своя единороден син за да не погине нито един който вярва в него но да има вечен живот.
И чрез никой друг няма спасение защото няма под небето друго име, чрез което да се спасим, но само чрез името ИСУС. Господ възложи на него беззаконието на всички ни.
Върху него дойде наказанието, донасящо нашия мир и с неговите рани ние се изцерихме. Всеки друг път, по който търсите мира, щастието и късмета в живота ви е заблудителен и идва от сатана.
Това искам да кажа и докажа, това е божията истина, а не тази, която вие налагате.
0
0
Indigo
Indigo
04.10.2011 19:14
И на колко години си избрана от Исус ? Интересно ми е как може да си внушаваш такива неща, ако си възрастна жена.
0
0
Indigo
Indigo
04.10.2011 19:07
Абе вие всичките нормални ли сте ? Само прочетете какви глупости сте писали един през друг. Вземете се в ръце бе хора. За какви избранници от Исус и Посейдон дрънкате, какви сатанински богохулства.И какви са тия всичките зарекания бе Калина ? Някой май ти е промил мозъка на тая тема. Спри да се превземаш.
Дарбата да говориш езика на Святия дух в действителност я има. Аз я притежавам, ама какви са всичките тия ритуали В кръвта на Исус, в кръвта на Исус ? Пълна тъпотия.
Иии, Дано Сатаната да те изнасили ? Не знам кой си ти Иванко, но си много зле. И ти избраната от Исус, от къде разбра, че те е избрал като още не ти е дал знак ? И Иво - за всеобщо съжаление едва ли администратора ще прочете коментара ти, така че не си прави труда.
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
04.10.2011 16:43
Никой няма силата негова, никой няма славата негова, той е бог, цар, един покровител, мой. Фарисейте са казвали, че Исус богохулства като казваше истината, че е божия син и мен наричате луда заради истината. Исус ще даде знак, че съм негова избраница. Прощавам ви, нека и бог ви прости братко и сестро, нека и бог ви прости. Амин.
0
0
emili.chan
emili.chan
04.10.2011 16:12
Моля ? Хората какви неща си измислят за малко внимание.
0
0
иван
иван
04.10.2011 14:48
И го махни тоя никнейм, избраната от исус. Исус никой не е избирал. Ти, ако си от Исус избрана, пък аз съм избраният от Посейдон.
0
0
иван
иван
04.10.2011 14:46
Каква е тая тъпотия ? Тоа си е чисто богохулство. Дано сатаната да те изнасили.
0
0