Сън за изневяра

Сън за изневяра
Здравейте. Сънувах,че приятелят ми ми изневерява и тъй като аз не обичам да вземам всяко нещо от съня си като отделна частица и така да го тълкувам, ще помоля тези от вас, който разбират повече от сънища да ми помогнат с тълкуването на съня.

Аз съм във вилата ми и седя с приятелки в една от стаите и разговаряме. Седнали сме на пода върху възглавници. Изведнъж аз виждам момче, което се е втренчило в мен и се стряскам и изпищявам. Момчето се намира на терасата зад прозореца (в ъгъла на стаята).

После се приближавам до прозореца, до който близо са седнали моите приятелки, които не реагират по никакъв начин, и осъзнавам че момчето е кукла на конци. Тогава се уплаших още повече и избягах от стаята.
Отидох в коридора, където беше приятелят ми (гадже) и се занимаваше с някаква джаджа (малък уред) и му казвам, че около къщата има кукли на конци и че ме е страх. Той ми отговори да го оставя и че няма страшно.

Аз се разплаках и застанах зад него. Входната врата се открехна и аз знаех,че влиза кукла. След това не помня дали се е случило нещо друго в къщата.

Изведнъж аз и приятелят ми се озовахме на една улица (познавам улицата, но някои от нещата по нея не бяха както в реалността) пред един блок с добре окосена зелена поляна. Срещнахме едно русо момиче и се заприказвахме с нея. Изведнъж от блока излезе едно момче с дълга коса и ритна девойката като и каза "знам, че си ми изневерила".

Момичето падна на зелената трева и аз застанах до нея и я попитах какво сте направили (като знаех,че тя е изневерила на приятеля си с моят приятел). Бях застанала до нея, така че да я защитя момчето с дългата коса да не я удари отново.

Моят приятел ми отговори "Вчера правихме секс на 3тия етаж.". Знаех че става въпрос за блока, пред който седим.Отидох до приятеля си и му ударих шамар, след което отново отидох до момичето и я ударих няколко пъти (плесници).

След това се разплаках и тръгнах надолу по-улицата. Приятелят ми и момичето се заговориха и той не тръгна след мен.Стигнах до едно кръстовище (вървяла съм не повече от 200 м)и поех по една стърмна улица с паваж.

Видях, че приятелят ми се беше качил в кола(кола, която в действителността не е негова) и караше зад мен. Затичах се нагоре по улицата, която се разклоняваше на 2 и аз се зачудих, по коя от двете да тръгна. На едната улица имаше син знак забранено влизането. аз Тръгнах по нея, а приятелят ми мина по съседната(с колата).

Аз извиках името му и той сякаш в движение скочи от колата и извика "какво искаш". Аз го попитах дали няма да ме вземе с колата и отидох до него и се качих в колата. В нея имаше още хора. Един човек на шофьорското място (не знам дали беше мъж или жена).

И две жени на задните седалки, между които аз бях седнала. Приятелят ми беше на пътническото място отпред. Аз го попитах дали иска да говорим и той ми каза "не знам", аз го попитах дали иска да идем в нас да говорим и той ми отговори нещо несмислено.

Аз го попитах дали говори с мен и той ми каза,че говори с шофьора/ката.
След това се събудих.

Благодаря на всеки отделил време да прочете това и поне малко да се замисли над него. Благодаря предварително и на всеки написал коментар и всеки, който поне малко се е постарал да разтълкува съня ми.

Благодарностти!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати