Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Изневярата ме разтресе

Изневярата ме разтресе

Изневярата ме разтресе
Здравейте,
сънят, който ми се присъни тази нощ, буквално ме разтресе. Затова реших да споделя с вас.. и ако някой може и иска, нека ми даде съвет.
Сънувах, че приятелят ми, с когото не сме в много добри отношения напоследък ( и то защото аз не съм сигурна искам ли да съм в тази връзка), но винаги ме е обичал и е бил верен, ми изневерява. И то пред очите ми. Бяхме заедно, на едно легло... легнахме си да спим, а при него легна друго момиче. Аз стисках очи да заспя, а те... те правеха секс. Беше толкова реално, че чак плашещо. След като спряха, аз заспах чудно как.. На сутринта ( в съня ми) нищо не казах, влизайки в банята, се разминах с нея и тя ми се извини, че ми е препречила пътя.

А аз си мислех "какво за Бога?!"... Когато повдигнах въпроса и го попитах как го е направил, той беше хладнокръвен, все едно нищо кой знае какво не е станало.. Когато му казах "на теб дори ти харесваше, нали ви чувах", той му отговори: "нормално, беше ми станал много, беше хубаво".. ии аз бях в шок. Плаках в съня си, плаках и когато наистина се събудих.. Не можех повече да заспя. Кошмарът ми беше толкова реален, чувствах се съсипана, беше ужасно.
Сега, когато ми пише или звъни, чак ми е трудно да говоря с него.
Според вас има ли някакво специално значение? :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
ваня
ваня
25.01.2013 19:19
Това е ужасно чувство.Иаз много често сънувам приятеля ми че ми изневирява.винаги това е сигнал че нещо не е така както трябва.Споделяла съм сънищата ми но той отрича.но аз знам че нещо не е на ред.Жената когато обича някого много силно чувства.Бъди на щрек!Нещо по между Ви не е на ред.Провакирай го.
0
0
Чочи
Чочи
24.01.2013 15:32
Сигурно ти предстои разрешаване на проблема с приятеля ти, може би..скандал, караници, но в крайна сметка това трябва да се случи :( При всички случаи няма смисъл да се тревожиш, каквото има, ще стане
0
0
Гошо
Гошо
23.01.2013 11:09
Тези сънища са нормални при мъжете и жените, аз като мъж ти го казвам. Когато имам проблеми, сътресения, притеснения от загубя на половинката и аз сънувам същите сънища ...
0
0
Алекс
Алекс
21.01.2013 19:25
може би се тревожиш прекалено много, реши дали наистина го искаш, и ако това е така седнете и поговорете - това е най-доброто решение; а относно съня, нека някой по-запознат да коментира :-)
0
0