Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Мъжът ми ми изневери на сън

Мъжът ми ми изневери на сън

Мъжът ми ми изневери на сън
Здравейте. Може ли някой да ми разтълкува съня, ще съм ви много благодарна.

За втори път сънувам, че мъжът ми ми изневерява, че си има любоница. Миналата нощ сънувах, че той кани в къщи някаква позната.

Казва, че му е просто позната, после я виждам да седи в него. Тя е млада и слаба. Когато аз разбрах за това, започнах да крещя.

Изхвърлих му дрехите в другата стая. След което виждам, че той си взема душ и ми казва, че тя ще дойде при него.

Много щастлив изглеждаше. Спомням си, че каза, че ме обича, но има нужда от нея.

Кошмарен сън за мене. Дано да е само сън. Какви са вашите тълкувания за такав сън ? Благодаря ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Дани Пани
Дани Пани
08.11.2015 22:30
Макар и прекалено малка, мисля, че мога да изразя мнението си. Предполагам, че този сьн се е породил от страховете ти от това той да не ти изневери в действителност. Моят сьвет кьм теб е да прекарваш повече време с него и по едно време поговори с него по този вьпрос. Той ако е истински мьж ще ти признае, ако се случва нещо подобно, а ако ти каже, че няма нищо или се радвай на изкрения си мьж(ако не те льже), или изчакай докато не излезне улика.
0
0
Frau X
Frau X
03.07.2010 22:41
Здравей.
Мисля, че сънят ти се тълкува на база на страховете ти към половинката, или подсъзнателно се съмняваш в искренността му. Не си уверена в себе си.
Мисля, че трябва да отделиш време да прекарвате повече време заедно, като най-накрая се успокоиш и вземеш под контрол като истинска жена отношенията между вас. Време е за малко промяна в реални живот.
Красива млада жена в живота означава бурна, страстна любов между партньорите. Да виждиш течаща, но бистра вода на сън е знак на голямо щастливо събитие.
0
0