Сънувах изневяра

Сънувах изневяра
Преди няколко дни сънувах, че приятелят ми ми изневяра. Сънувах момичето и името и. Заболя ме много.

Когато се събудих, възглавницата ми беше мокра защото плачех. Не можех да спра да мисля за това.

Сънят ми беше толкова реален. А и не можех да си дам обяснение на този сън. Той никога не ми е давал повод за съмнение или за ревност, вярвам му на 100 процента.

Тогава реших да вляза във facebook и да видя всичките му приятели, нещо ме караше от вътре. Тогава я видях, тя - същата от съня ми, със същото име.

Никога преди това не съм я виждала. Ние сме от различни градове, а с приятеля ми живеем в чужбина. Тогава го попитах за нея.

Разказах му за съня си, а той ми каза, че преди доста години са имали интимна връзка с нея, но нищо повече, и че не я е виждал повече от 5 години.

Наистина му вярвам, но този сън не ми излиза от главата. Ако някой може да ми каже как може да се тълкува, ще съм благодарна.

P.S.В съня си бях бременна, както е в реалност.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
някой
някой
27.07.2010 16:41
Виж, не знам колко му вярваш, но сънят ти ми напомня мои подобни изживявания. Всеки път успявам да се убедя, че си въобразявам и после се оказва, че не е трябвало.
За да я сънуваш, според мен нещо го е предизвикало това - не е просто някаква стара връзка от преди 5 години. Най-вероятно са имали някаква комуникация или ще имат.
Но, да не те обременявам излишно с моята засилена параноя.
Просто не отхвърляй нещата, които ти минават през главата, защото не са реални. Това те съветвам.
0
0
Ели
Ели
25.07.2010 14:44
Според мен не е случайно, че си го сънувала. Има сънища, които пресъздават емоции и чувства или мисли, които си преживяла през деня, те са мъгливи. Не означават нищо. Има ярки сънища, които са в символи, те са видения. Видения са също тези, които сънуваме ярко и са в реално време, място, хора и т.н. Според мен приятелят ти трябва да прекрати всякаква възможност за комуникация с нея. Най-малкото ще си по-спокойна. Успех.
0
0