Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Получавам странни образи преди сън

Получавам странни образи преди сън

Получавам странни образи преди сън
Здравейте! Искам да споделя с Вас, че преди да заспя, когато си затворя очите получавам странни образи. Първият път виждах покривът на къща, който приличаше на този на отсрешната, но по-различен. След като отново си затворих очите виждах как една черна котка беше на покрива и слизаше от там.

Казах си, че може би е нещо случайно. Не получавам виденията по време на сън, а преди да заспя, когато съм напълно будна. Получава се само, когато се завия с одеалото през глава, защото аз винаги спя така. Опитвах се и през деня да си стисна очите, за да получа образи, но не се получи. На другата вечер, когато отново се загърнах с одеалото, виждах стая. Там имаше човешка сянка, която ръкомахаше пред мен.

Тогава се уплаших и си отворих очите. Странното е, че понякога получавам тези образи без да си затварям очите, върху повърхността на одеалото. Тогава хипотезата ми беше че мозъка ми създава тези образи. Още една вечер пак виждах стая. Този път там нямаше никой. Странно е и че стаята прилича на някоя от нашите в къщата, но коренно променена. Имам чувството, че аз сама избирам какво да видя. Виждам всичко като черна сянка и някак размазано. Виждам всичко това, само когато спя та моето легло.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Потребител#167792
Това са признаци на ясновидство. Явно ти може да виждаш в миналото и в бъдещето като Ванга. Тези стаи приличащи на тези във вашата къща сигурно са били обзаведени така както собственикът е искал. Сега обаче вие сте собственици на къщата и сте си я обзавели така както вие искате. Сянката на човека сигурно е собственика който е починал в твоята стая и сега явно си го провокирала да се яви. Това е.

Чао!
0
2
Звиран
Звиран
25.02.2016 13:59
Недей спи завита през глава,че май не ти стига кислорода и почваш да ти се привиждат разни неща.
1
4
Фифи
Фифи
13.02.2016 22:27
Случвало ми се е да видя окото на Ра. Иначе от няколко години виждам сини, виолетови жълти светлинки като затворя очи.
4
1
Алекс
Алекс
09.02.2016 09:33
На мен веднъж (преди 2 месеца) ми се случи нещо подобно. Тъкмо щях да заспивам и вече уж се унасях и изведнъж сякаш някой ми предвижи част от тялото нанякъде, т.е. знаех, че все още съм си в леглото, но имах такова чувство, и изведнъж получих нещо като видение. По това време "се озовах " в хола, където принципно спи баща ми и стаята беше тъмна, едва се виждаше, че той е там. Видях го, че беше с пижама, беше с гръб към мен и за секунди се обърна и ме погледна мн злобно и втренчено. В този момент и аз се върнах някак си в леглото си, по-точно мозъка ми се върна там. Беше много странно, всичко се случи за части от секундата, но ги почувствах като минути или часове. Седмица по-късно с баща ми се скарахме жестоко и все още не сме се сдобрили. Определено мисля, че има връзка с това видение или каквото и да беше това.
Разбирам те, може да е някаква дарба наистина. Опитай се да разбереш повече за нея и нямам предвид от интернет, а се фокусирай върху някои детайли от виденията, които си получавала. Може пък точно детайлите да са ключа към разгадаването на това, което ти се случва!
0
0
miglena
miglena
08.02.2016 17:46
Всеки има свойте малки странности - просто това е твоята. А иначе през нощта 100% сънуваш - всеки сънува, просто болшинството от хората не си спомнят.
3
0
maria
maria
08.02.2016 16:20
Някак това твоето ми се струва като дарба. Но не съм ч чувала преди,честно казано. Ако е дарба и ако се научиш да я управляваш,ще се сдобиваш с нечовешка информация. Направо ще си за убиване ..имам предвид тези дето много знаят ги убиват. (шегувам се..) Та такова ми е мнението и не,не си луда, както биха казали мнозина.
3
0