Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Разглеждах басейни

Разглеждах басейни

Разглеждах басейни
Сънувам, че отивам в някакъв комплекс с много басейни и ги обикалям да ги разглеждам, а те нямат край. Все нови и нови, най - различни, с хора вътре в тях.

Обикалям, гледам, гледам, а те не свършват, все различни. Виждам много и се пазя да не се подхлъзна да падна вътре защото ме е страх и по принцип не умея да плувам.

Какво ли общо има това с тези сънища, странно ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
mama
mama
26.08.2011 18:02
Ха-ха и аз съм сънувала един сън с басейн, но то не беше точно басейн, а някакво огромно пространство цялото облечено във фаянсови плочки-сиво -зелени, имаше много висока стена-около три метра. Обикаляхме със сина ми и той беше малък-на около 3,4 год, а е на 27 години. Долу имаше някакъв канал, в който имаше вода, но не течеше, а само си стоеше в канала. Нямаше никакви хора. Сега като се замисля по скоро това ми приличаше на полигон за кацане на извънземни. Полигонът се наричаше Ла Скала. Не мога да си обясня защо винаги сънувам сина ми малък ? Знае ли някой ? Сега той има големи неприятности и не знам дали този сън не искаше да ми подскаже нещо ?
0
0
versiti
versiti
22.08.2011 00:03
Не се плаши, не е нещо лошо. Понякога сънуваме неща, от които ни е страх. Докато спиш, мозъка работи. Аз също съм сънувала басейни и обичам да разтълкувам сънищата си. Басейн означава, че около теб има хора, които ти завиждат.
0
0