Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Водата е във всеки мой сън

Водата е във всеки мой сън

Водата е във всеки мой сън
Здравейте на всички! Реших да пиша, защото вече съм искрено озадачена от присъствието на вода във всеки мой сън и кошмар. Каквото и да става, около мен има поток, океан, море, чешма, езеро, язовир, басейн и пр. Навсякъде пише, че тя е символ на скрити притеснения и страхове, но дори в някой хубав, весел сън, пак я има.

Няколко пъти съм сънувала огромни вълни в морето, които ме заливат многократно, два-три пъти мръсен, стар басейн, в който тръгвам да влизам, а водата започва да се източва, също съм сънувала басейни с много чиста и искряща вода, в които плувам или просто се радвам на свободата.

И три пъти сънувах заблатена вода, в която навлизам и бавно потъвам.

Най-интересното ми е, че дори когато съм в сграда в съня си, по някое време все обръщам внимание, че има теч покрай мен, или някъде работи чешма, или тавана е прокапал обилно.

Някой дали може да даде повече яснота по въпроса защо навсякъде е тази вода ? Мислех си да не е свързано нещо със зодиака, но съм земна зодия, не виждам логика.

Хората често сънуват, че летят, аз пък винаги сънувам, че плувам.

Някакви идеи ? Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
mon
mon
20.09.2011 00:47
Доколкото знам, водата е универсален символ на емоциите и чувствата.(единственото общо със зодиака е, че водните зодии се водят за най-чувствителни и емоционални, просто това символизира. Например управляващата планета на зодия рак е Луна. В Хороскопа на човек Луната символизира емоции и чувства) И аз съм земна зодия и много често сънувам вода. Би трябвало водата да се тълкува според състоянието и - бурна, спокойна, мътна, бистра, не може да има конкретно тълкуване като притеснения и страхове, зависи от случая и усещането от съня. Може да е на хубаво може и на лошо.
0
0
mixaela ivanova
mixaela ivanova
15.06.2011 23:25
И аз сънувам често вода.
0
0