Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Обеца във формата на зарче

Обеца във формата на зарче

Обеца във формата на зарче
Здравейте! ! !
Искам да ми помогнете да разтълкувам съня, който сънувах за това на бързо ще ви го разкажа. Разкарвах се по улиците и изведнъж влезнах в магазин.

Беше малко тясно магазинче в което се продаваха обеци, гердани, пръстени и т. н. Стоях и разглеждах обеците, а около мен имаше 2-ма, 3-ма човека, които също разглеждаха. Разглеждах много бавно и спокойно, а в същото време се притеснявах да не закъснея за среща с майка ми.

Харесах си обеци и реших да ги пробвам, обеците бяха зарчета от които висяха пера. Сложих си само едната обеца и се погледнах в огледалото. След което не я свалих, а продължих да разглеждам. Излезнах от магазина и погледнах часовника си, беше 17:00 часа и знаех че съм се бавила в магазина точно един час, въпреки че преди да влезна не съм гледала часовник и не съм се интересувала колко е часа.

А колкото до обицата за последно я висях на ухото си в огледалото, съм я сваляла нито, съм я виждала повече. Да знам, че е доста объркано и неразбираемо, но ако ми помогнете да разбера значението на обецата и часа (17:00) ще съм ви благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Suni Dani
Suni Dani
24.10.2013 10:22
Здравей, ами провери тук в съновника думите - обеца, зарче, перо и ще намериш отговор:)
0
0