Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не виждам духове, но ги усещам

Не виждам духове, но ги усещам

Не виждам духове, но ги усещам
Здравейте. Много ми е странно, че трябва да пиша историята си тук, но още по-странно е това, което ми се случва. По - спокойна съм когато виждам, че има много хора като мен, на които им се привиждат разни неща, но не ми харесват някои коментари( пр. демони и прочие).

Та на мен не ми се привиждат духове, в смисъл не ги виждам, но всячески ги усещам. Преди време бях вкъщи само с дъщеря си, която е още на 2 годинки, а мъжът ми беше нощна смяна на работа и мислех, че той се е прибрал.

Но това беше духът, ако мога да го нарека така. Той обиколи спалнята ми от всички страни и накрая легна върху мен - онемях, изпаднах в състояние на ужас и бях принудена посред нощ да се обадя на майка ми да додйе да спи при мен, т.к. беше 3 часа посреднощ.

След този случай бях готова да направя и невъзможното, за да се оттърва от това усещане, че нещо невиждано на практика легна върху мен.

Вчера отново имах такъв случай. Нещо мина покрай мен, покрай спалнята и три пъти удари по леглото. Бях готова да заплача, но бях прикована към леглото със затворени очи и със сякаш залепнала уста - не можах да извикам съпруга си даже, бях прикована буквално.

Моля Ви обяснете ми какво може да бъде това нещо, какви са тези явления - паранормални ли са ? Аз ли откачам ? Вярвам в духове, и за това ме е страх от тях, защото са по - силни от нас смъртните.

Но това привиждане винаги става, когато наблизо няма кой да ми помогне, защо ? Каква е целта, да ме уплаши ли ? Помогнете ми, моля Ви. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

Изпрати
Тамара
Тамара
17.08.2011 12:38
Kitana, благодаря ти, дано е така, а най-вече дано си внушавам, но ще се постарая да се преборя с това! Днес говорих с нашия поп и той каза, че ще прочете една молитва за мен! Но ми каза "няма страшно"!!! С това се успокоявам!
0
0
Kitana
Kitana
17.08.2011 09:32
С нищо не мога да ти помогна понеже не знам много за тези неща, но само мога да ти кажа, че духовете не могат да те наранят - могат само да те изплашат. Така, че бъди по-спокойна с мисълта, че не могат да нараняват хора и се опитвай да не се плашиш много.
0
0