Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не виждам духове, но ги усещам

Не виждам духове, но ги усещам

Не виждам духове, но ги усещам
Здравейте. Много ми е странно, че трябва да пиша историята си тук, но още по-странно е това, което ми се случва. По - спокойна съм когато виждам, че има много хора като мен, на които им се привиждат разни неща, но не ми харесват някои коментари( пр. демони и прочие).

Та на мен не ми се привиждат духове, в смисъл не ги виждам, но всячески ги усещам. Преди време бях вкъщи само с дъщеря си, която е още на 2 годинки, а мъжът ми беше нощна смяна на работа и мислех, че той се е прибрал.

Но това беше духът, ако мога да го нарека така. Той обиколи спалнята ми от всички страни и накрая легна върху мен - онемях, изпаднах в състояние на ужас и бях принудена посред нощ да се обадя на майка ми да додйе да спи при мен, т.к. беше 3 часа посреднощ.

След този случай бях готова да направя и невъзможното, за да се оттърва от това усещане, че нещо невиждано на практика легна върху мен.

Вчера отново имах такъв случай. Нещо мина покрай мен, покрай спалнята и три пъти удари по леглото. Бях готова да заплача, но бях прикована към леглото със затворени очи и със сякаш залепнала уста - не можах да извикам съпруга си даже, бях прикована буквално.

Моля Ви обяснете ми какво може да бъде това нещо, какви са тези явления - паранормални ли са ? Аз ли откачам ? Вярвам в духове, и за това ме е страх от тях, защото са по - силни от нас смъртните.

Но това привиждане винаги става, когато наблизо няма кой да ми помогне, защо ? Каква е целта, да ме уплаши ли ? Помогнете ми, моля Ви. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

Изпрати
V
V
17.08.2011 20:42
Кръстена ли си?
0
0
j
j
17.08.2011 20:22
Всъщност и аз напоследък имам такива усешание, сякаш нещо ляга въху мен и ме мачка. На входната врата посипах под мокета непрекъсната линия от сол както и под прозо рците, за да изолирам къщата от тези неща.Хубаво е, след като посипеш със сол, да си кажеш някоя молитва и ако имаш светена вода да посипваш стаите, за да се изчисти къщата от негативните полета, които привличат паранормалното.
0
0
Duh
Duh
17.08.2011 19:50
Въобще не е лошо и да си пиеш лекарствата редовно
0
1
А
А
17.08.2011 15:58
Ако се страхуваш от духовете сложи на всеки прозорец и на входната врата сол ... Знам че , ще си кажеш тая луда ли е кво ,но и на мен веднъж се случи сложих сол пред входната врата и на прозорците на всичките... и човек някак си се успокоява така ... втория начин е да започнеш да си мислиш ,че духовете не съществуват. Ти вече вярваш. Повярвай ми вярата е най-силното лекарство... :))
0
0
nadka biserova bodova
nadka biserova bodova
17.08.2011 15:52
Здравейте, възможно е д аима дух в къщата, но понеже аз бях на сестра си на гости на село и тя тъкмо се беше оженила и детето беше малко - на година. Аз заминах да си лягам и в един момент, усетих, че има някои до мен, сестра ми също усети, че има някои, и каза, че не се чувства добре. СЛед половин час се чува, че бебе реве и аз влизам в на сестра ми стаята. Тя си и детето също, но пак чувам плача. За малко плача спря, и някои скочи от тавана. Аз си помислих, че зет ми си е дошъл от работа, но не. СЛед това усетих, че има някои до мен. На сутринта казах на зет си и той ми каза, че е възможно, понеже в тази къща преди те да живееят е имало младо семейство и бебе, но т еумрели, но от какво не знаят. Казах на баща ми, той накара кака ми да продадат къщата и сега няма такива неща. Развалиха цялата къща. та мисълта ми е, че може да е починал там някои и сега да те притеснява.
0
0
Тамара
Тамара
17.08.2011 14:28
Ето това открих:
Аз нямам болка, но съм прикована към леглото докато не си отиде и то винаги съм по гръб, не знам как така, аз по принцип спя по корем ? :(

Въпрос: Какво казва Библията за духове/призраци ?

Отговор: Има ли такова нещо като духове ? Отговорът на този въпрос зависи от точното значение на „духове”, което се има предвид. Ако терминът означава „духовни същества”, отговорът категорично е „да”. Ако терминът означава „духове на хора, които са умрели”, отговорът е „не”. Библията казва пределно ясно, че има духовни същества, добри и зли. Но Библията отрича идеята, че духовете на починалите хора могат да останат на земята и да „навестяват” живите.

Евреи 9:27 обявява: „И така, както е определено на човеците веднъж да умрат, а след това настава съд.” Точно това се случва с човешкия дух след смъртта – отива на съд. Резултатът от този съд е рай за вярващия (2 Коринтяни 5:6-8; Филипяни 1:23) и ад за невярващия (Матей 25:46; Лука 16:22-24). Няма такова нещо като „междинно състояние.” Няма възможност да се остане на земята в дух под формата на „привидение.” Ако има такива неща като духове според Библията, те със сигурност не може да бъдат безтелесни духове на починали човешки същества.

Библията учи много ясно, че наистина има духовни същества, които контактуват с нашия физически свят и се явяват в него. Тя ги идентифицира като ангели и демони. Ангелите са духовни същества които вярно служат на Бога. Те са праведни, добри и свети. Демоните са паднали ангели, такива, които са се разбунтували срещу Бога. Демоните са зли, измамливи и гибелни. Според 2 Коринтяни 11:14-15, демоните се преструват на „светли ангели” и на „служители на правдата.” Да се явяват като „призрак” и да олицетворяват починало човешко същество наистина изглежда част от властта и способностите, които притежават демоните.
0
0
Тамара
Тамара
17.08.2011 13:03
Но как да разбера за какво идва, това доближаване до мен за какво е, какво означава ?
0
0
Кристиан
Кристиан
17.08.2011 12:51
Духовете не са по-силни от нас.
0
0