Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не виждам духове, но ги усещам

Не виждам духове, но ги усещам

Не виждам духове, но ги усещам
Здравейте. Много ми е странно, че трябва да пиша историята си тук, но още по-странно е това, което ми се случва. По - спокойна съм когато виждам, че има много хора като мен, на които им се привиждат разни неща, но не ми харесват някои коментари( пр. демони и прочие).

Та на мен не ми се привиждат духове, в смисъл не ги виждам, но всячески ги усещам. Преди време бях вкъщи само с дъщеря си, която е още на 2 годинки, а мъжът ми беше нощна смяна на работа и мислех, че той се е прибрал.

Но това беше духът, ако мога да го нарека така. Той обиколи спалнята ми от всички страни и накрая легна върху мен - онемях, изпаднах в състояние на ужас и бях принудена посред нощ да се обадя на майка ми да додйе да спи при мен, т.к. беше 3 часа посреднощ.

След този случай бях готова да направя и невъзможното, за да се оттърва от това усещане, че нещо невиждано на практика легна върху мен.

Вчера отново имах такъв случай. Нещо мина покрай мен, покрай спалнята и три пъти удари по леглото. Бях готова да заплача, но бях прикована към леглото със затворени очи и със сякаш залепнала уста - не можах да извикам съпруга си даже, бях прикована буквално.

Моля Ви обяснете ми какво може да бъде това нещо, какви са тези явления - паранормални ли са ? Аз ли откачам ? Вярвам в духове, и за това ме е страх от тях, защото са по - силни от нас смъртните.

Но това привиждане винаги става, когато наблизо няма кой да ми помогне, защо ? Каква е целта, да ме уплаши ли ? Помогнете ми, моля Ви. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

Изпрати
A
A
18.08.2011 16:50
А сложи ли сол някъде ?
0
0
Тамара
Тамара
18.08.2011 16:38
Дядо ми почина преди години, аз не се сбогувах с него, защото бях бременна и ми казаха за доброто на мен и детето да не ходя при мъртвец. Дали това е той? Но съм по-спокойна ако е сънна парализа както казва Лора :) защото съм страхлива! Много Ви благодаря приятели, помагате ми!
0
0
лора
лора
18.08.2011 13:05
Не се плаши на много хора се случват, но това не е дух, нещото което ти се случва е сънна парализа.
0
0
Поля
Поля
18.08.2011 10:10
Здравей Тамара :) НЕ СЕ страхувай и в моя дом има дух, а аз съм на 14 години. Не ме оставя намира. Опитай се да разбереш какаво иска...Просто говори и кажи, че 1 почукване е да а 2 означава не и му задавай въпроси ако се чувстваш по-уверена го направи заедно със съпруга си.
Повечето духове показват какво са чувствали преди или по време на смъртта си. Явно този не е можел да говори или е бил със запушена уста в интернет потърси Шепот От Отвъдното много е интересно и може да ти даде някои идеи :)

ако имаш въпроси ми пиши
СТИСКАМ ПАЛЦИ
късмет
Поля
0
0
милка
милка
18.08.2011 09:18
Понякога духове се връщат, когато има нещо забравено, да раздадеш да отидеш на помен, да се сбогуваш защо не попиташ какво иска или извикай поп да освети къщата. Обикновенно духове на роднини на чиято смърт не си присъствал идват на сън да се сбогуват, но явно при теб има нещо забравено и се опитва да ти подскаже по доста стряскащ начин. Имам приятелка погребва роднина, забравя да му сложи запалка и щом пали те гърмят в ръцете й. Раздава на близки, пак продължават дава на непознат и всичко спира. Спомни си има ли твой близък починал скоро преди това?
0
0
Petko
Petko
18.08.2011 09:04
Разбери дали някой не е умирал на това легло, в тази стая или в тази къща/апартамент.

Може някой да е починал на това място и да не може да се оттегли от земния си живот и да идва да си легне, точно където ти лягаш.
0
0
Тамара
Тамара
18.08.2011 08:59
Да кръстена съм и съм вярваща- християтка!
0
0
Иван
Иван
18.08.2011 00:23
Духове, че съществуват съществуват, но те са подвластни на други закони и директно не могат да ни влияят или навредат.

Но могат да ни действат на психиката и да побъркат човек. Затова ако ти се случи подобно нещо или усещаш, че не си сама, просто кажи, не ме е страх от теб, нищо не можеш да ми направиш, отивай си откъдето си дошъл.

Ако види, че не те е страх и не може да ти влияе няма и да ти се появява. То използва просто твоята слабост да те психира още повече.
0
0