Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам, че съм ангел

Сънувам, че съм ангел

ДилянаДилянаНовак
Сънувам, че съм ангел
Здравейте. Както се казва, живея втори живот. Като малко момиченце (на 7 г.) съм била мъртва за 10-тина минути.

Спомням си, че се гледах отгоре как лежа и какво се случва около трупа ми. От тогава съм започнала да вярвам Господ и да рисувам икони. А преди 3 години видях ангел.

Събудих се една нощ заради чуждо присъствие в стаята и видях млада жена, която е седнала до леглото ми и ме гледа. Докато се опомня какво става, тя избледня и изчезна.

Повтарях си, че е било остатъчно сънуване, а не реално, но знам, че тя наистина беше там. Малко след това всичките ми мечти се сбъднаха. Омъжих се, забременях и станах майка на прекрасно момиченце. След като родих започнаха сънищата.

Сънувам, че когато спя отивам в някаква паралелна реалност, където мога да виждам хората и да им помагам, а те мен - не. В съня ми сме много ангели, яхнали летящи пегаси (нещо като специален отряд), който помага на хора в беда.

И всеки път сънувам различни истории, сякаш сънят е отделен живот, който водя. И е толкова реален. Не го сънувам всяка нощ, но след него се чувствам удовлетворена, сякаш съм свършила прекрасна работа.

Надявам се, че ще успеете да ми помогнете да разбера защо го сънувам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Toni
Toni
18.04.2016 09:51
Ми то има много ангели. Една част от тях са Ангели ,други са събудени ангели ,а има и 100 % ангели .Незнам ти от кои точно си
0
0
Диляна
Диляна
19.07.2011 14:43
Всичко, което съм написала ми се случва и именно защото е странно и различно, не ми е ясно.
А какъв паралел имаш предвид? Общото между сънищата е, че винаги започват и завършват по един и същ начин - тръгваме на "мисия", а после се прибираме в управлението. Но не намирам нищо общо между сънищата и живота ми. Не ги сънувам преди или след важни събития, не ми се случва нищо повтарящо се след тях. Ужасно ми е любопитно какво може да значат, но май с любопитството ще си остана.
0
0
Моника Василева
Моника Василева
16.07.2011 14:15
Би било страхотно, ако всичко, което сподели наистина се случва. Съветвам те след като се събудиш да описваш най-подробно сънищата си. Може да откриеш паралел между тях. Пожелавам ти много здраве:)
0
0