Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Сънувах починалия си бивш приятелпреди 8 годинипиши ми на лични !
    тук може да ти отговори само човек ,който е преживял нещо подобно
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Влюбена съм, а не зная какво да правя...преди 8 годиниухааа ...това е класически любовен триъгалник.МИ то това не е шега .Винаги нещо се появява от миналото и те дърпа и не знаеш какво да направиш .Жалко е ,че никой не ти казва как да постъпиш и това е като да ходиш на тръни.Не са ни научили наистина колко са сложни човешките взаимоотношения.Тук има един закон за правилния обмен .т.е Да знаеш колко да дадеш и колко да получиш.В смисъл да не се дава повече от небходимото и да не се правят преклаени жертви.
    Според мен твоя случай иска много голямо разбиране и преразглеждане на живота ти,както и да простиш на миналото в всичките му форми.Иска се да пренаредиш и правилните за теб приоритети.
    Мнгоо е важно да резбереш и кой се оглежда в теб и как го прави и ти в кой се оглеждаш.Затова говори повече Грег Брейдън и огледалата на есеите .....
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Как да призова дух с лист и химикалпреди 8 годиниЕ Да не е редно да викаш духове,з-то носи лоши последствия.
    Но винаги може да се обърнеш към някой от светците или ангелите,но знай ,че в този случай ще се наложи да свършиш някоя работа за обществото в знак на благодарност
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Как да разбера дали изпитва нещо? Дайте съветпреди 8 годиниАко наистина харесваш някого ще намериш сили да преоодолееш страха. Другата причина е ,че може да не е подходящ за тебе щом нещо в теб се бунтува.Естествено това са предположения.
    Защо не го заговориш коя зодия е и нещо простичко колкото да тръгне разговора
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Как може да се направи енергийна защита срещу лоши влияния?преди 8 годиниНай-добрата защита е да нямаме защита.Но докато се стигне до това изкуство може човек да опише в един дневник какв наистина хора иска да среща в живота си .Няколко пъти да го актуализира и след това да го направи част от него.Така автоматично ще отблъсква лощите влияния.Естествено е необходимо да се научи и приеме разни негативни случки от миналото.Защото те също привличат негативна енергия. И това е като цяло !