Странни неща

Странни неща
Здравейте. Искам да ви споделя моята история. И да ми кажете дали си въобразявам или нещо наистина се случва.

На 17 години съм. От около година и нещо започнаха да ми се случват странни неща. Поне за мен.

Веднъж лятото, както си седях на дивана у дома и гледах телевизия звънна телефона. Намалих звука и оставих дистанционното до мен. Говорих с майка ми.

След като приключих разговора дистанционното вече не беше до мен. Къде ли не го търсих.

Баща ми по това време имаше работа в града и след като се върна и той го потърси и го намери зад една въглавница, която беше в края на дивана.

Но да обясня че възглавницата беше в десния край, а аз в левия. Не мога да си обясня това.

Една неделя имах работа в центъра, но тогава автобусите са на рядко. Почти бях стиганала до спирката и виждях как автобуса идва и тогава ми пречерня, защото щях да го изпусна и трябваше тогава да чакам дълго време, а бързах.

Пожелах си автобуса да спре и шофьора да слезе и да си купи нещо. Така и стана. Изумих се.

Случвало ми се е да си помисля за нещо, за някой филм и да го дадат по телевизията или нещо от сорта.

Случват ми се и други неща като например да си пожелая да не караме някой час в училище, но определен и това да се случи. И това доста често се случваше няколко седмици.

Веднъж си помислих, че наближава Рождненния ден на един учител, че трябва да е в края на седмицата или в началото на другата ( когато си го помислих беше петък) и учителя наистина имаше рожден ден в края на седмата, тоест в петък. това също ме шашна.

Но най шантавото, което ми се е случвало беше миналото лято. Дядо ми не беше никак добре. Беше петък вечер. Отидох при него след училище.

През нощта сънувах, че е починал. А на следващия ден по обяд разбрах от брат ми, който живееше с него, че починал към 12 на обяд.

Искам съвет от вас. Въобразявам ли си или има нещо.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Роси
Роси
25.02.2013 16:11
Бях чела, че родените в събота имат шесто чувство. Не знам дали е така, и дали сте родени в този ден. Но, аз лично съм.
1
0
Роси
Роси
25.02.2013 16:10
И аз не знам. На мен също много често ми се случват. Понякога не толкова, друг път тези неща се усилват. Много е странно и стряскащо на моменти.
1
0
катето
катето
16.06.2010 17:05
Хора като какви могат да се определят тези случки, защото се питам и не мога да си ги обясня. Все по-често ми се случват неща, които съм помислила или пожелала и след известно време те се случват ?
1
0
Agnese
Agnese
02.05.2010 23:45
Преди няколко дни си помислих, как една учителка(няма да казвам по кой предмет преподава)ще спомене думата смърт в урока си. Така и стана. Когато я изрече, за секунди се замислих. Изглеждаше ми позната тази сцена. Тогава осъзнах какво е станало и се стреснах.
1
0
Силвия
Силвия
27.03.2010 21:17
Дистанционни се губят постоянно, те са леки и целта им е да се местят на разни места. Когато някой е болен е нормално да си помислиш, че е оздравял или обратното. От какво се оплакваш - мисли си как ще намериш милиони на пътя и дано пак се получи.
0
0
samanta
samanta
18.03.2010 20:23
Не се притеснявай мила, и на мен са ми се случвали такива неща. И аз съм си помисляла за смъртта на някой и минути след това са ми съобщавали, че смъртта е минала от тук. И аз съм губила неща безследно само за секунди, но в крайна сметка съм ги намирала след време. Това не е нищо необичайно, поне за мен. Разбира се, съм имала и моменти, когато съм си помисляла нещо хубаво и то се е случвало. Аз лично се радвам когато се случват такива неща с мен, може би е дарба, може би просто силна интуиция, но няма за какво да се притесняваш, поне според мен.
0
0
габи
габи
07.03.2010 01:21
Ами не мисля, че е някаква дарба, защото на доста хора им се е случвало, а на мен даже твърде често. Например, веднъж отивам към магазина и си мисля как ще си намеря пари на земята и след 5 м. какво да видя - пред мен 5 лв. Друг път ми се е случвало да поискам да видя някой човек(този, за когото говоря живееше в другия край на града и по това време беше на училище) и точно след като съм си го помислила - го виждам. А и даааа, най - странно беше, когато бях на гости в друг град на едната ми баба и по това време чичо ми беше в болница и уж се беше подобрил или поне така ми казваха нашите. Не знам защо, в един момент вечерта почнах да си мисля как той е починал и как пътувам към моя град за погребение и как всички сме в черно и плачем. Просто ми изникна някаква картина в главата. На следващия ден ми съобщиха, че е починал през нощта, а аз си представих това 4,5 часа преди да е починал. Както и да е. Просто нямаше никаква логика да мисля за това, денят ми беше много хубав тогава, мислех, че чичо вече се е оправил, защото опасността за живота му беше един месец преди това и т.н., но не знам точно тая вечер си помислих това. Не знам, много странно. Може би имаме някаква връзка с роднините ни, телепатична.
0
0
Agnese
Agnese
03.03.2010 13:54
Баба ми и дядо ми по майчина линия имаха къща на село, но поради хиляди причини свако ми я наследи. Една нощ сънувах, че къщата ми е отнета. И на мен, и на семейството ми е забранено да влизаме там, имаше и стражи. По - късно разбрах, че свако ми я е продал. Какво мислите за това ?
0
0