Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Влакът, който присъства във всеки мой сън!

Влакът, който присъства във всеки мой сън!

Влакът, който присъства във всеки мой сън!
Здравейте, може историята ми да не е много вълнуваща, но пиша с цел, за да ми помогнете да изясня въпрос относно сънищата ми в последните 3-4 години. Не си водя дневник за сънищата ми, а би трябвало, тъй като са толкова шантави, хаха, но винаги проверявам елементи в сънищата ми, които са се запечатали в съзнанието ми, и носят със себе си някакво съобщение.

По същество, забелязала съм, че в последните няколко години във всеки сън присъства влак, или действията се развиват във вагон, или седя на жп гара и гледам как влак минава, и си заминава. Понякога, е основното в сънят ми, или задължително присъства в някоя част от сънищата ми.

Не бих казала, че е нещо което ме притеснява, но, не е нещо, което да не ти направи впечатление, а, аз съм човек, който вярва, че случайности в този живот няма, камо ли в сънищата. И стигам до момента, в който искам да попитам Вас, драги читатели, какво мислите, според Вас дали този елемент, присъстващ в сънищата ми крие по-дълбоко значение, от тези, които са посочени в сайта Съновник.бг, или просто си втълпявам.

Ще се радвам, да ми кажете какво мислите, и дали мога да се обърна към някого, който е спец в тълкуването на сънища. Ще се радвам да ми помогнете, всичко добро!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Didka
Didka
12.07.2020 23:47
Здравейте и от мен. Аз също постоянно сънувам от няколко години, че пътувам с влак или карам кола (а нямам книжка) Или пък летя със самолет. Най често съм се озовавала в Англия или Нова Зеландия. Ако не пътувам съм на село в двора под ореха. Страшно странни сънища. ?‍♀️?‍♀️?‍♀️
0
0
Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
07.03.2020 22:46
Здравейте,

Повтарящите се елементи в сънищата са много важни символи, на които препоръчвам да обръщате винаги внимание - независимо дали е нещо, което е като фон (например географско място, предмет и т.н.) или нещо конкретно (като например личност, която виждате често).
Тъй като понякога сънищата са комуникация на Висшето АЗ с човека, а то не познава нашия език, често употребява символи, за да подскаже нещо важно. Символите са лични, тъй като всеки човек има свой лични виждания за конкретни неща - например за един човек "ножът" може да е свързана със спомени за насилие, за други да е свързан с готвене или домакинска работа.
Във вашия случай трябва да видите с какви спомени свързвате влака. Ако например сте работили в БДЖ, най-вероятно е свързан с работа. :)
Моето предположение е, че влакът който често минава, возите се, чакате или сте на гара, е свързан с някакъв избор. Може би се колебаете дали искате да продължите по същия път, по който сте в момента в живота, или "да заминете", "да тръгнете по друг", "да избягате". Тази дилема стои някак си не на дневен ред, но по-скоро като фон, нещо, което не ви притеснява, но понякога си мислите. Това дали е така, разбира се, знаете само Вие. :)
И определено сте права, случайности няма - най-вече в сънищата ни. Също така обръщайте внимание на детайлите, които запомняте - те винаги са важни.

Поздрави,
5
0
Zlatomira Anastasova
Zlatomira Anastasova
11.03.2020 23:49
Благодаря Ви, с вашият коментар осъзнавам, че висшето ми Аз, наистина се опитва да ме насочи в правилния път. За "негово" щастие се вслушвам и въпреки, че съм на 23, все още търся истинската Аз, коя съм, и каква ми е целта в този живот. И сега поемам по един непознат, но вълнуващ път, който ме кара да се чувствам добре. Даже, снощи отново сънувах влак, който хванах с майка ми и домашното ни куче, пътувайки за конкретна дестинация, но се озовахме в друга, и хайде обратно. Както казах, шантаво, хаха. Още веднъж Ви благодаря, бяхте ми много полезна. И всичко добро Ви желая.
3
0