Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Водата ме настигна

Водата ме настигна

Водата ме настигна
Тази нощ сънувах че се намирам с някакви жени пред сграда с дълга метална ограда отпред и перпендикулярна на нея и с подредена купчина дърва пред нея, седнали сме на една пейка, пред нас има булевард и си говорим. По едно време по пътя минаха няколко коня. Няколко минути по - късно един самотен кон препускаше по шосето, засили се и прескочи предната ограда после подскочи високо във въздуха и тръгна да прескача другата ограда, но задните му крака увиснаха и той щеше да падне, но успя да се набере и, докато прескачаше, проговори с човешки глас "след девет минути ще се удавите".

Всички се разбягаха и се скриха в сградата, а аз останах сама навън, опитвайки се да изключа лаптопа, който бях включила в контакт, монтиран на самата ограда, но докато се борех с него виждам, че водата приижда бясно. Успях с триста зора да се справя с компютъра и се затичах и аз да се скрия вътре, но не можех да бягам бързо и само наблюдавах как водата ме настига, а аз не мога да избягам и тогава се събудих. Можете ли да разтълкувате съня ми?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#185606
И аз сънувах котка преди 3 дни и едни лайненца се опитаха да се подиграват с мен.
0
0
Пламена M.
Пламена M.
12.09.2017 16:18
Колкото количеството на водата е по- голямо, толкова по-големи ще са проблемите ти. Като цяло е на лошо. Явно те застигат неприятности.
2
71