Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Кораб, хора, минало

Кораб, хора, минало

Кораб, хора, минало
Здравейте. Отдавна не съм споделяла сънищата си, защото не бяха кой знае колко важни, но този сън вече го сънувам няколко пъти и като се сетя ме обхваща страх. Не е страшен, но все пак.

Само да отбележа, че предишният ден сън не ме ловеше, цяла нощ не можах да мигна.

Сънят:Аз съм в кухнята и си пиша домашните(а изобщо вече не използвам кухнята, за да ги пиша) и виждам срещу мен бавно да се приближава огромен кораб, той просто беше във въздуха и се приближаваше.Наистина беше много огромен!

Тогава изпищях и се скрих в хола под леглото. Родителите ми ме питат какво става, а аз им казах, че един огромен кораб се приближава към нас. Мачтите му бяха огромни.

След няколко минути посмях да отида в кухнята, там нямаше никого, успокоих се. Но забелязах, че апартаментът се пълни с хора. Тогава отидох в хола и видях, че от огромният кораб започнаха да слизат хора и да идват при нас, бях в ужасна паника.

Събрах смелост и отидох в хола да видя големият кораб най-накрая. Когато се приближих, видях, че корабът е пълен с хора. Имаше хора, които висяха даже на мачтите.

Тогава се скрих под леглото в хола, а родителите ми приеха всички тези хора много радушно, сякаш са ги чакали. Аз постепенно свикнах с тези хора, бях облечени с дрехи от 19 век.

След това излязох на терасата в кухнята, до мен имаше няколко жени и ги попитах дали могат да ми обяснят защо самолетите,които бяха точно от Първата световна война се намират върху покрива на съседният блок. Нямаше отговор.

След това дойдоха още хора от този огромен кораб и отново умирах от страх. Тогава се появиха не знам от къде трима мъже, които изглеждаха съвсем нормално. Спомням си,че единият ме погледна за няколко секунди с много въпросителен поглед, след това всички от кораба си отидоха. Събудих се.

Надявам се да не съм ви отегчила с този сън, но вече ми се случва да сънувам това за 3-4 път и не знам какво да правя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати