Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам напълно реални сънища

Сънувам напълно реални сънища

Сънувам напълно реални сънища
Здравейте, преди 1 година забелязах че ми се случват неща който все си мисля че и преди са ми се случвали , имам обикновено ежедневие , все си мислех че това е напълно нормално, но година по късно сънищата ми се сбъдват.

Лягам си към 11-00ч, нямам проблеми със съня но когато си легна все едно съм във друга вселена , сънувам напълно реални сънища с хора който не познавам и в рамките на седмица се случва така че се запознавам със тях , мама и тате ми се смеят но аз съм сигурна че става нещо с мен . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мардж
Мардж
22.10.2013 14:11
Здравейте ! Случват ми се някакви неща в главата , които ме плашат. Мисля си за нещо и веднага го виждам! Например сега си теглих едно приложение на телефона, което имаше една странна снимка.

Минути след като го изтеглих, гледах предаване по една телевизия и показаха същата снимка! ? ? Миналата седмица отидох до тоалетната и си мислех как Лейди Гага се казва Стефани в реалния живот, че не искала псевдонима и да бъде Стефани, защото звучало като каша.

В този момент се сетих за певицата Гуен Стефани. Щом излязох от тоалетната пуснах телевизора и какво да видя? ? Клип на певицата Гуен Стефани , която далеч не е актуална сега. Преди пак 1 седмица пътувам в колата с тати и мама и сменяме радио станциите. Никоя песен не ми допадна и казах на тати каква песен искам да чуя. След 2 секунди попаднахме на станция на която гърмеше песента , която исках да чуя :О . Леле майко.

Всеки ден ми се случват такива неща. Преди 5 дни си мислех някакви фантазии ( напълно нереални картини) и като пуснах телевизора видях една реклама по същия начин по който съм си я представяла ! Ще кажете , че може да съм я видяла несъзнателно , но не! Никога не я бях виждала. . . . всеки ден имам по 10 такива случки. . . . какво е това страх ме ПОМОЩ ! ! ! ! !
0
0
Тодор
Тодор
22.10.2013 08:55
Никак не е очудващо, ти просто имаш ясновидски способности, и това е голям дар от Бога...!
2
0
izabela
izabela
30.06.2014 15:59
тодор е напълно прав.Това е прекрасен дар от Бог,не се страхувай.Използвай я пълноценно.
0
0