Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»В какъв свят живеем?!

В какъв свят живеем?!

В какъв свят живеем?!
21 век се оказа един от най-комплексарските. Живеем в развита цивилизация от, която след време ще избухне само от вандалщина. Бях чул няколко коментара "няма да уча, за какво ми е да знам нещо. . . аз ще стана депутат. " Тези думи ме шашнаха, макар да е така наистина. Повечето нищо не знаят. Не знаят дори елементарни неща. Търсят да се сбият, да се заядат, секс, цигари и алкохол. . . . . . . В това няма смисъл. Разсъждават като. . . . А за държавата. . . мислите ли, че като изберете нов президент дълговете ще паднат и ще станем като Германия или Русия.

Няма надежда. Няма икономика тук. . . няма развитие. Младите учат и бягат. . . , а останалите си мислят, че ще живеят като крале тук. . . Яд ме е, че мислят така. . . Майната им! Нямаме оправия. Ами една друго тема- връзките и приятелствата. . . може да съм инат може да съм всякакъв, но честно дори на себе си не вярвам какво казвам дори и да е вярно. . . ако щете и психопат ме наречете! Но живеем така всеки с високомерното си самочувствие и жажда за бой. Инати сте, но и такива ще си останете.

Ще изгниете с него. И аз съм инат, но поне знам какво правя. Не се извинявам, не прощавам, не се връщам при никого и само защото наблюдавам света около ме. И колкото да обичам един човек, мога да го оставя без да ми мигне окото. Днес това е нормално. Не ме боли. НО АЗ СЪМ ИЗЖИВЯЛ МНОГО НЕНОРМАЛНИЦИ. НИКОГА НЯМА ДА ПРОГЛЕДНЕТЕ ПРЕЗ МОИТЕ ОЧИ И ДА ИЗЖИВЕЕТЕ МОЯТ ЖИВОТ, НЯМАТЕ НИКАКВО ПРАВО ДА МЕ СЪДИТЕ КАКТО МЕН ТАКА И НИКОЙ. Няма да ви променя мнението. Но както сме в това състояние, ние никога няма да станем нещо по-добро. Каквото искате си мислете, майната ви. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
21.10.2016 17:21
Написаното от теб е една своеобразна и доста интересна градация на негативизма, в която накрая стигаш до това да се караш на несъществуващи хора, които смяташ, че те критикуват. Първо се справи със собствените си демони, преди да съдиш цяла една държава.
4
0
Барни
Барни
21.10.2016 21:08
Е,Пламена,не съм напълно съгласен.Човекът може да е преборил собствените си демони,ако няма на кого да излее мнението си,емоцията си,нормално е и тук да го направи.Аз от години се боря с различни видове "демони",това не означава,че не мога да критикувам държавата си,защото хората,които са се съюзили с "демоните" вече са ми проблем,а и не само мой.Човек никога не може да се пребори напълно с всичко,защото винаги,както казват хората (ще се учиш докато си жив - винаги ще става нещо,дори да е и проблем с телевизор....)
Негативистите си имат и позитивни страни.
2
0
Topato
Topato
19.10.2016 17:18
Дори и варварските племена са имали обща цел, а днешно време почти всеки гледа да прецака другите, само и само той да е добре.
7
2
maria
maria
19.10.2016 12:15
Виждам,че ти наистина си много злобен и много мрънкаш! България няма да се оправи докато не се намерят свестни човеци със съвест и ум и смелост! Всеки гледа да се възползва от другия и да бяга,така не може критикуваш и да злобееш! Ако искаш нещо да се промени,промени се ТИ,да имаме надежда,че след тебе някой друг ще се промени с тая злоба няма никога да си доволен! България е малка,но с голямо минало,но ние сме продажници да,всеки напуска България и тя ще опустее заради "учените"! Като са учени да останат тук и да направят нещо за родината! А не да бъдат слуги на чуждите държави,всеки който иде в друга държава става слуга и бежанец! Едно нещо има стойност само когато си е на мястото това е положението.
7
0
Барни
Барни
18.10.2016 17:54
Виж Станиславе,държавата ни е хубава,хората не са качествени.
Ако трябва да бъда честен,често срещам от хората,които ти ми описа.Дори сега в университета съм заобиколен от "батки" и "патки".Но те няма да постигнат нищо.
За щастие има и добри хора,честни,съвестни,борбени,но се срещат рядко....не..всъщност доста рядко.
За щастие забелязах,че едно такова ново поколение приижда,не е много умно,странно е,но за щастие не са,като другите,които ти описа.Дано съм прав.

Тази тема е много навързана и обхваща много неща,предполагам,че поне,като си написал статията си ти е олекнало.
8
0