Убиха ме насън

редакция:
Убиха ме насън
Сега ще Ви разкажа какво сънувах през миналата нощ. Бях с мой добър приятел и ни срещна момиче с пистолет в ръка.

Беше ми адски ядосана и ме заплаши, че ще ме убие, но аз продължих да я гледам в очите и те ме застреля.

Паднах на земята, но чувах всичко случващо се около мен. Това продължи с часове, докато моят приятел не ме вдигна от земята и ми помогна да се прибера вкъщи.

Тогава видях майка ми и баща ми отново заедно (в момента са разделени) да изнасят всичкият ни багаж на улицата.

Попитах мама защо го правят, а тя ми каза, че отново се връщаме в града, който напуснахме преди 3 години.

Моля, някой да ми помогне с разтълкуването на съня ми.

Благодарности.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
stellissa
stellissa
Знам, че сънуваш ли смъртта на някой му е умряло злото. Казвам го буквално и в твоя случай, е умряло твоето зло - ставаш по - добър човек. Смъртта също е символ на ново начало, може би това е връзката с родителите ти.
22.10.2009 20:54
ЗиКОВУ
ЗиКОВУ
Когато сънуваш, че умираш на сън значи, че побеждаваш себе си, ставаш по - добър човек, ще ти се случи нещо, което ще промени възгледите ти за по - добро.
А на момичето, което е сънувало Господ - не знам доколко наистина от сърце вярваш в БОГ. Много хора като го сънуват, им става хубаво, случва им се нещо прекрасно в живота, а ти си го приела като край, плакала си. Аз бих отишла да се помоля от сърце в някой храм и бих направила дарение за някоя малка църква на твое място.
19.10.2009 12:50
1
Valeria Shanlieva
Valeria Shanlieva
Сънувах странен сън. Ако може, разтълкувайте ми го. Сънувах, че съм си легнала и изведнъж силна светлина се появи пред мен. Стана ми топло, дори леко. Видях Господ за секунди, разперил ръце към мен. Беше облечен в бяло, със златиста мантия. В съня ми изглежздаше, че иска да ме прибере от този свят. Аз започнах да му се моля да не ме взема там и той изчезна със светлината. Аз съм на 27 години, не съм откачена старица. Ако може някой да ми го разтълкува, ще съм му много признателна.Благодаря.
19.10.2009 09:19
1
1
Покажи всички подкоментари