Убиха ме насън

Убиха ме насън
Сега ще Ви разкажа какво сънувах през миналата нощ. Бях с мой добър приятел и ни срещна момиче с пистолет в ръка.

Беше ми адски ядосана и ме заплаши, че ще ме убие, но аз продължих да я гледам в очите и те ме застреля.

Паднах на земята, но чувах всичко случващо се около мен. Това продължи с часове, докато моят приятел не ме вдигна от земята и ми помогна да се прибера вкъщи.

Тогава видях майка ми и баща ми отново заедно (в момента са разделени) да изнасят всичкият ни багаж на улицата.

Попитах мама защо го правят, а тя ми каза, че отново се връщаме в града, който напуснахме преди 3 години.

Моля, някой да ми помогне с разтълкуването на съня ми.

Благодарности.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
stellissa
stellissa
22.10.2009 20:54
Знам, че сънуваш ли смъртта на някой му е умряло злото. Казвам го буквално и в твоя случай, е умряло твоето зло - ставаш по - добър човек. Смъртта също е символ на ново начало, може би това е връзката с родителите ти.
0
0
ЗиКОВУ
ЗиКОВУ
19.10.2009 12:50
Когато сънуваш, че умираш на сън значи, че побеждаваш себе си, ставаш по - добър човек, ще ти се случи нещо, което ще промени възгледите ти за по - добро.
А на момичето, което е сънувало Господ - не знам доколко наистина от сърце вярваш в БОГ. Много хора като го сънуват, им става хубаво, случва им се нещо прекрасно в живота, а ти си го приела като край, плакала си. Аз бих отишла да се помоля от сърце в някой храм и бих направила дарение за някоя малка църква на твое място.
1
0
Valeria Shanlieva
Valeria Shanlieva
19.10.2009 09:19
Сънувах странен сън. Ако може, разтълкувайте ми го. Сънувах, че съм си легнала и изведнъж силна светлина се появи пред мен. Стана ми топло, дори леко. Видях Господ за секунди, разперил ръце към мен. Беше облечен в бяло, със златиста мантия. В съня ми изглежздаше, че иска да ме прибере от този свят. Аз започнах да му се моля да не ме взема там и той изчезна със светлината. Аз съм на 27 години, не съм откачена старица. Ако може някой да ми го разтълкува, ще съм му много признателна.Благодаря.
1
0
Петьо
Петьо
03.09.2015 13:22
Има два основни вида сънища, като вторият вид си има три разделения.

Първият вид и най-популярният е когато мозъка дефрагментира и пренарежда новите впечатления. Това обикновенна психология, така мозъка си почива. Ако тоя тип сънища имат съществено значение то те имат общо с подсъзнанието и най-много да изкарат на яве реакция на подсъзнанието, към напоследък случилото се. След такъв сън подсъзнанието си е свършило работата и ти вече имаш отношение, към събията, това обикновенно предначертава поведението ти спрямо тях и за това някои казват, че сънят ти предупределя бъдещето. Всъщност неизбежното бъдеще предупределя съня ти.

Вторият тип (или другите три групи сънища) са когато някоя от висшите сили се намеси в съня ти и ти правиш връзка с духовното.

Когато е представител на злото, то обикновенно има за цел да те сплаши, обезвери, обезсърчи или смути, или врбува. С други думи, злото търси врата към живота ти. Когато човек спи, мозъка работи на определена честотна вибрация и е по-възприемчив за духовния свят, което демоните ползват успешно. Тия сънища се характеризират с напрежение, мрак, мистика, абстрактност.

Възможно е обаче и Бог да доусне такава намеса в съня ти или дори да сънуваш и двамата. Запомни, че човечеството е в грях и в духовния свят се води страшна битка за душите на хората и тяхната вечна съдба. Аз съм сънувал разговор между Бог и дявола относно моята съдба. Не беше сън, това беше истинско и в сън ми се даде да го знам, че се случва. В тия сънища действието ти е неутрално и пасивно. Те просто се случват около теб и ти си свидетел. Какво мислиш или как възприемаш нещата не винаги има значение. Рядко на човек му се представят двете опции и е поставен в положение да избира. Впрочем темата за свободната воля и предупределението е обект на дебати по протежение на цялото християнство, както и в редиците на окултното. Библията говори за частично предупределение. Не се наемам в кратце да давам категорични обяснения на този въпрос, тъй като е сложен и много странен и едно независимо изречение в едната или другата посока може да оплеска картината!

Може обаче Бог или негов представител да ти се яви в съня. Тия сънища се характеризират със спокойствие, тишина, благоговение, смирение, кротост, въздържание, тиха радост, щастие. Знай, че си описала Христос точно както изглежда, сравни си библията. За мен няма съмнение, че си сънувала именно Него. Не си взела категорично становище спрямо Него. А дори да си се отказала от Него или да не го приемаш, за свой Бог или да не го признаваш за Спасител, то Той не се е отказал от теб те иска за себе си. Бих те посъветвал при следващ подобен случай да не му се протовиш. Бъди искрена и задавай въпроси, ако ти се предостави възможност!

Библията говори, че дявола сам се пробразява на светъл ангел! Виж, докато си с искрено и чисто сърце, дори на дявола да се покланяш Бог ще те измъкне от там и дори от Бога да бягаш, той ще те настигне и ще те привлече при себе си. А вътрешният бунт, да не искаш Бога, се корени на невежество. Все едно да не искаш източника на живота и на доброто. Бог е единственият интерес на душата ти, тъй като Той я е създал и тя е празна без него.

2
0