Религиозен сън

Религиозен сън
Здравейте! Преди 4-5 години за кратък период сънувах два съня, които още никои не е успял да ми разтълкува случващото се. Искам само да вметна в скоби, че хвърлям брашно за страх, с цел изцеление от него.

Таа, сънувам, че зад къщата на село, където аз хвърлям брашното( което е задължително на старо огнище) е полулегнала червенокоса жена в бяла одежда. Тя е с разтворени крака, от които има следи от много кръв.

Тази жена крещи и се къса, невъзможно е нейното успокоение, сякаш е загубила дете. Изведнъж завалява кървав дъжд, а тя започва да се смее злобо и много гръмогласно. Аз съм наблюдател в съня и в този момент на врата до довара се поява Господ с още един светец от лявата му страна, но не знам кой е той.

И Господ само каза: "След този кървав дъжд ще дойде краят на света!". В съня си аз побягнах и се събудих. Мина известно време и сънувам друг сън. В него аз съм на някакъв пазар приличащ на тези индийските, където има много хора, кошове, всички са облечени с дълги одежди.

Както ходя по пазара и пред мен от небето се поевяват няколко силни лъча, а от там слезе дева Мария с Младенеца в ръце и тя е облечена цялата в лилаво. Пак се събудих.

Ако някой има идея за разтълкуването на сънищата ми нека сподели, моля. Тези сънища ме притеняват вече толкова години, а се чувствам дръжна да разбера значението им.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
vi
vi
02.09.2012 23:37
Това е обикновин младежки кошмар.Може би сте се събудили с менструация.Подсъзнателен страх от менструация,бебета,загуба.Разбира се Господ тича за всеки и може да се появи във всеки кошмар.Тези сънища са здравословни.
0
0
Andina
Andina
19.05.2011 22:56
Това е моето разбиране за съня. Много важно е как самата ти го усещаш, чуствата, картините не можеш да ги предадеш на друг, колкото и да описваш. За съжаление, не можем да погледнем през очите на другите. Но не се притеснявай, този сън не означава нещо лошо лично за теб. Може би е предупреждение. Ти сама трябва да направиш изводи.
0
0
Plamena
Plamena
19.05.2011 22:51
Звучи наистина правдоподобно. До сега съм свързвала жената с демон. И въпреки всичко ми звучи ужасяващо.
0
0
Andina
Andina
19.05.2011 19:57
Според мен, червенокосата жена с бяла одежда въплъщава в себе си земята, природата, която е в агония от всички всички злини сторени от човечеството. Тя кърви от раните, който са и нанасяни през столетията. Плаче от болка, заради тези, които се наричат хора, а всъщност са зверове.
Кървавия дъжд, може би символизира сълзите на Господ, защото това, което е сътворил с любов, е покварено от лудост, превърнало се е в олицетворение на чистото зло.
След това Господ слиза на земята и предупреждава, че ако хората не се променят, то първия знак за наказанието, ще е кървав дъжд. А най-вероятно светеца/ангела до Господ в съня ти е този, на който е възложено да даде сигнал на Господ, дали хората са се променили или не. Той е неговият изпълнител, може би неговата дясна ръка.

Homo homini lupus est - Човек за човека е вълк.
0
0