Май съм индиго.....

Май съм индиго.....
Не знам колко от вас са чували за новите поколения, раждащи се на Земята, наречени "индиго". От малка имам някаква неопределена силна връзка с всичко около мен и усещам разни неща. Винаги съм се вписвала трудно, където и да е и съм се чувствала недоразбрана от останалите. Както и по - развита.

Когато станах по-голяма започнах да "виждам" в душите на хората светлина. Просто нещо в телата им свети. Често сънувам неща, които в последствие се случват.

Реших да потърся отговор на случващото се в мен и попаднах на информация за децата индиго. Наистина огромна част от характеристиките отговарят на моята личност и започвам да мисля, че наистина съм такава.

Единствения ми проблем е, че нашите изобщо не обръщат внимание на това. И не реагират по никакъв начин. На майка ми сякаш изобщо не и пука.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Maria Dimitroff
Maria Dimitroff
15.05.2011 03:04
Ако си индиго, би трябвало да не се впечатляваш от това, че другите не те разбират. Та нали те не са индиго ? А и не бива да се сърдиш на майка си, може би тя никога не е и чувала за децата -индиго. Бъди мъдра и не съди, бъди толерантна към другите, техния начин на мислене и постъпките им! Успех, индигово дете.
1
0