Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Мисля, че открих смисъла на живота

Мисля, че открих смисъла на живота

Мисля,  че открих смисъла на живота
Сънувах, че някакви странни същества ме заплашват, че ако не разбера смисъла на живота, ще ме превърнат в дърво. Смешно на пръв поглед, а ? Но смисълът в това беше, че аз щях да бъда същество, лишено от емоции, лишено от избор каква да бъде съдбата му.

В следващият момент осъзнах, че имам криле и, не знам защо, но отлетях в космоса и там видях нещо странно. От центъра на Земята израстваше някакво огромно дърво, което растеше спираловидно нагоре, стремейки се да достигне една ослепителна голяма звезда.

Слязох на Земята при странните същества и им казах за дървото. Казах им, че това е смисълът на живота. Хората се раждат, за да движат живота нагоре към нови мечти и идеали, точно както дървото се опитваше да достигне красивата звезда.

А сега е ред на коментарите. Какво е вашето мнение ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Пепи
Пепи
14.05.2011 17:55
Преди години като бях малък, веднъж след поредното любовно разочарование си пожелах да бъда безчуствен, за да не страдам всеки път. И така през ноща си легнах и сънувах, че съм абсолютно безчуствен, бях в някаква компания, всички се смееха, но аз нямах никакво чуство. След това бях на някакво погребение в съня, всички плачеха, но аз не можех, защото нямах чуства. От тогава внимавам какво си пожелавам!

Внимавай и ти какво правиш, да не се превърнеш точно в това дърво, което е без емоции, но гледа само нагоре.
0
0
красимира
красимира
13.05.2011 20:24
Здравей. Според мен това не е смешно и даже аз съм сънувала, че си летя на сън и това можеш и ти да го правиш, но и с мисъл можеш, да си предвидиш някои събития занапред, опитай.
0
0