Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Мисля, че в миналия си живот сме били влюбени

Мисля, че в миналия си живот сме били влюбени

Мисля, че в миналия си живот сме били влюбени
Здравейте.
Момиче съм, на 20 години. Винаги съм се имала за трезвомислеща, но напоследък. . .
В компанията ми има един млад мъж, познаваме се от 3 години и още в първия миг, когато ме докосна, усетих как настръхнах (и, повярвайте, не беше от страст).

Винаги, колкото и да се опитвах, не можеш да го допусна до себе си, исках го далеч. Мислех, че и той не изпитва особено топли чувства, но. . наскоро ми каза, че не е вярно.

Дотук всичко е нормално. . ако не бяха сънищата. В тях всичко е толкова рязлично. . Обичаме се, силно, до болка. Аз имам цветя в косите, той пътно наметало. Друг път сме голи край река. Винаги се обичаме. Винаги той ме целува по челото.

Приятелите ни също виждат нещо странно в отношенията ни. Понякога очите му светват, когато се появя. Друг път аз търся него когато съм уплашена. Някои се шегуват, че накрая ще се оженим, други сериозно отбелязват, че имаме много странна връзка.

Възможно ли е да е някой от отминал живот? Възможно ли е нещо да ни свързва?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Rusalina Stamatova
Rusalina Stamatova
14.03.2017 01:00
Мила Дими,ако Ви е писано с вашата сродна душа да сте заедно ще бъдете ! Убедена съм!
0
0
Дими
Дими
03.09.2015 14:47
И аз вярвам, че открих сродната си душа. Просто, когато сме един до друг телата ни инстинктивно се насочват едно към друго. Очите ни блестят и се гледаме сякаш пред нас стои камара със злато. :D Ако вървим един до друг, колкото и да се дърпам ръцете ни все се докосват и направо ток ме пронизва. И обичам този човек, обичам всяка фибра в него. Но той така и не ми даде шанс да ме опознае за да види, че това което търси всъщност съм аз. А да отида и да му го кажа, отговарям на идеалите ти не върви. И силно се надявам ако сме създадени един за друг да имаме възможността да се съберем някой ден. Така, че нз в какви отношения сте... но давайте с главите надоло. Усещам, че ще си струва.
1
42
Кари
Кари
18.06.2015 21:02
Аз ще ти кажа това е истинска любов.Преди не вярвах,че има предишни животи и в любовта не вярвах.Обаче започнах да сънувам и в онези животи много сме се обичали с един човек в този още не сме се срещнали,но не мога да си го избия от главата.И как само като ме погледнеше в очите усещах любовта му и как само му светеха очитр.Рано или късно ще разбереш,че сте сродни души.Обича те това е прекрасно.
10
4
mermaidmotel
mermaidmotel
24.09.2013 10:38
Лошото е, че откакто споделих това тук, сънят ми се промени. Вече няколко пъти сънувах как той умира, за да ме спаси... Последния път пусна ръката ми, за да не падна и аз с него в пропастта. Предпоследния падна, пронизан от нож, предназначен за мен..
0
2
Езотеричка
Езотеричка
17.02.2014 14:04
Мдаа, с новите енергии, все повече такива неща ще има, все повече кармични връзки ще срещаме и ще изчистваме.А може би някои ще срещнат сродната си душа или още по-хубаво - пламъка-близнак, кой знае...
0
42
Ан
Ан
22.09.2013 12:23
Това,че сега не ги изпитваш според мен няма никакво значение.Напълно възможно е този човек да е бил твой интимен партньор в предишен живот.Много често се самозаблуждаваме относно чувствата си към дадени хора или ги пренебрегваме по една или друга причина. :) Това е толкова хубаво,че си разпознала някого от предишен живот :)
0
3
mermaidmotel
mermaidmotel
20.09.2013 23:47
Динко, благадаря за изчерпателния отговор, но май се получи недоразумение. Аз не изпитвам никакви интимни чувства към този човек в реалния живот. Колкото до приятелите ни..тази теория за предишния живот те ми я вкараха в главата...Щястливо обвързана съм с друг човек и затова търся отговори, тези сънища ме объркват..
0
0
Pixie
Pixie
20.09.2013 18:09
Да не би да е твоя душа-близнак?
0
0
Динко
Динко
20.09.2013 17:54
напълно вероятно е.аз ли4но вярвам силно в прераждането.има едно много красиво обяснение на това именно от пауло куелю мисля 4е в ,,брида,,.както и да е според него и някои мисти4ни вярвания в на4алото на 4ове4еството хората били много по малко от сега логи4но всеки и сам би стигнал до това заклю4ение та единственият на4ин сега да сме толкова много е бил такъв 4е душите се деляли когато остареят от много прераждания и натрупат огромен опит от знания положителни така и отрицателни ка4ества то те се разделяли на две еднакви половини като всяка от които полу4авала както доброта,благоротство нежност красота така и егоизъм простота грубост и двете равни половини били пускани отново на земята така несъвършени но взаимно допълвашти се и те несъзнателно обръштали целият свят за да се открият тъи като се привли4али както + и - на магнитите и да се слеят отново в едно цяло.разбирасе не сме имали само едно деление а множество поради тази при4ина и нямаме само една половина а няколко за жалост не са и много тъи като сме оште млади на прераждания и тъикато не винаги сме били мъже и жени в други животи то имаме и отвата пола половини от еднаквия са тези малкото до 5 ма истински приятели които ште имаме през целият си живот а тези които ште оби4аме отново едвали ште надхвърлят 5 или 6 4овека като наи силно ште обикнем разбирасе този от последното делене.разбирасе това е само една красива теория съвпадаща доста с философските ми наблюдения но все пак обикновена теория.и не говори за такива неща пред преятелите си 4е много ще ти се смеят рядкост сме тези които вярват в подобни нешта сама можеш да се обедиш от коментарите които разни селяни,атеисти дървени философи и най ве4е деца дават в тоя сайт.ако може накрая и един съвет ако все пак не се полу4и не униваи както казах нямаме само една половинка няколко са и с годините ще ги откриеш и другите.
1
1