Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Истина или просто въображение

Истина или просто въображение

Истина или просто въображение
Здравейте. На скоро не вярвах в духове, но сега вече вярвам. Сънувах мъртвата си леля, която ми каза, че след смъртта е много хубаво.

Когато стана ден реших да се изкъпя. Излязох от банята, но преди това видях леля си в огледалото. Стреснах се и веднага излязох от банята. След няколко дни започнах да чувам стъпки.

Имах чувството, че те се приближават към мен, но в едно огледало, където се виждаше към коридора, от където идваха стъпките, не видях никого. Чувам мяукане от банята, но когато се приближа някъде към 1 метър, шумът спира.

През нощта като се събудя вече ме е страх. Събудих се една нощ и видях някакво момиче(разпознах, че е момиче, макар и в тъмнината, се виждаше черната му коса и бялата му рокля), което седеше върху леглото на брат ми.

Стреснах се и се обърнах на другата страна. След малко пак се усмелих да се обърна и какво-видях още 2 такива момичета, станаха 3. Сякаш бяха близначки, стояха и не мърдаха.

Имах чувството, че ме гледат, ама не виждах лица, понеже косата им беше сложена на лицето. Според вас истина ли е или просто си въобразявам ? Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Галя
Галя
12.05.2011 19:41
Много благодаря.
0
0
йоан
йоан
12.05.2011 19:03
Имаш гости ? - честито. Понякога е, повечето гости искат нещо от теб. Но, те ти вземат на първо място много от твоята енергия. Най-добре е да се помолиш Богу за тяхно Успокоение и Спасение. На Бога се помоли. Ти не можеш почти нищо да им помогнеш, но могъщата Любов и Сила Божия - може. Амин.
0
0