Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Досто вълнуващ сън

Досто вълнуващ сън

Досто вълнуващ сън
Снощи сънувах, доста странен сън. Сънувах, че е починал попът, които ни е роднина. Сънувах, че всички са обречени в черно, но отсреща бях аз. Гледах какво става.Там беше мрачно и облачно, а при мен светло и топло. Гледах как тече бистра вода до мен.

След това сънувах едно момиче, което не ми беше никаква, за пръв път виждах такова хубаво момиче в съня си. Хазяйката се опитваше да изгони нея и майка и. Бяха задлъжнели. Аз говорих с хазяйката им да помогне поне да пренесем вещите им, а тя се съгласи.

След това сънувах Титаник. Гледах хората как се сбогуват с близките си. Баща ми също беше там. Той взе една лодка подобна на кану и тръгна след кораба. Караше ме и мен, но аз не исках.

Гледах как океанът, които беше много тъмно синьо-черен и как баща ми се опитваше да се качи на лодката, но неуспяваше защото лодката се дърпаше към средата на океана.

Баща ми по принцип не знае да плува, но тогава влезе във водата и се опитваше да достигне лодката. Изплаших се и го последвах, хванах го и го издърпах на сушата.

Какво значи съня ми ? Моля ви, ако някой знае, кажете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
анета
анета
06.04.2011 14:33
Сънят ти е много заплетен, но внимавай да не ти се случи нещо лошо.
0
0