Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Много странен за мен сън

Много странен за мен сън

Много странен за мен сън
Може да ви се стори малко измислен този сън, ама това сънувах днес. Сънувах, че съм в даскало и караме биология. На вън в двора на даскалото, но ние по принцип не слушаме тази госпожа в реалноста и избягахме от часа.

И извън двора на училището отидохме. И там един мой съученик започна да ме закача там с разни пръчки, туй онуй, разни закачки докато по едно време изведнъж не си извади телефона и не започна да показва снимките на едно момче, което преди показвах и ми каза, че едно дръго момиче от училището много го харесва.

И че това момиче му е казала, че ако той и прати снимките, тя ще му дава по кутия цигари на ден или през ден, от което аз се учудих защото пък това момче не вземе да тръгне с нея.

Обаче се минава малко време в съня ми и същото това момче, което ми показа снимките на момчето, което харесвах започна да ми разправя, че съм трябвало да задържа това момче, на което той има снимки в нашия клас защото той по принцип в действителнос иска да се премести.

И започва да ми обяснява как, ако аз съм му признаела, че го харесвам още, той щял да остане в класа, че всички тези скандали и подигравки били нарочно започнати. Даже да ми се кълне и да казва, че е истина на което аз не му повярвах и му казах, че не ми пука за него.

Ако иска да си ходи, ако иска да остане. И малко по - късно в съня ми първото момче, за което става дума в съня ми, тръгна срещу мен, започна да се държи много злобно срещу мен, да ме обижда да ме цели с разни неща.

Докато по едно време изведнъж улиците не се напълниха с вода сякаш, че беше валяло и той започна да взима от тази вода и да ме залива с нея и някакви ей такива.

Аз избягах, прескачаах разни огради, отидох до учителката и я помолих да си тръгна и тя ми каза да тръгвам. И след малко, докато сънувах се появих изведнъж в най - добрата ми приятелка в сестра и.

Започнах да я гушкам сестра и тя имаше рожден ден. Черпиха ме и излезнахме извън тяхния апартамен, а те се оказаха, че пък са на морето и там останаше и още едно момче и на там не помня вече.

Може да ви се стори много странен и дори измислен сън, но това сънувах. Дали не е плод на въображението ми или на истории, които са ми се случвали в реалноста. Кажете вие, според вас моля ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
: ))
: ))
11.03.2011 10:48
И аз не можах да разбера кое те притеснява в съня ?
0
0
Jennifer
Jennifer
06.03.2011 15:41
Нищо, ама нищо не ти разбрах от съня. Обяснявай на по - кратки изречения, че просто, загубена работа.
0
0