Много странен за мен сън

Много странен за мен сън
Може да ви се стори малко измислен този сън, ама това сънувах днес. Сънувах, че съм в даскало и караме биология. На вън в двора на даскалото, но ние по принцип не слушаме тази госпожа в реалноста и избягахме от часа.

И извън двора на училището отидохме. И там един мой съученик започна да ме закача там с разни пръчки, туй онуй, разни закачки докато по едно време изведнъж не си извади телефона и не започна да показва снимките на едно момче, което преди показвах и ми каза, че едно дръго момиче от училището много го харесва.

И че това момиче му е казала, че ако той и прати снимките, тя ще му дава по кутия цигари на ден или през ден, от което аз се учудих защото пък това момче не вземе да тръгне с нея.

Обаче се минава малко време в съня ми и същото това момче, което ми показа снимките на момчето, което харесвах започна да ми разправя, че съм трябвало да задържа това момче, на което той има снимки в нашия клас защото той по принцип в действителнос иска да се премести.

И започва да ми обяснява как, ако аз съм му признаела, че го харесвам още, той щял да остане в класа, че всички тези скандали и подигравки били нарочно започнати. Даже да ми се кълне и да казва, че е истина на което аз не му повярвах и му казах, че не ми пука за него.

Ако иска да си ходи, ако иска да остане. И малко по - късно в съня ми първото момче, за което става дума в съня ми, тръгна срещу мен, започна да се държи много злобно срещу мен, да ме обижда да ме цели с разни неща.

Докато по едно време изведнъж улиците не се напълниха с вода сякаш, че беше валяло и той започна да взима от тази вода и да ме залива с нея и някакви ей такива.

Аз избягах, прескачаах разни огради, отидох до учителката и я помолих да си тръгна и тя ми каза да тръгвам. И след малко, докато сънувах се появих изведнъж в най - добрата ми приятелка в сестра и.

Започнах да я гушкам сестра и тя имаше рожден ден. Черпиха ме и излезнахме извън тяхния апартамен, а те се оказаха, че пък са на морето и там останаше и още едно момче и на там не помня вече.

Може да ви се стори много странен и дори измислен сън, но това сънувах. Дали не е плод на въображението ми или на истории, които са ми се случвали в реалноста. Кажете вие, според вас моля ви. [научи повече...]

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

: ))
: ))
11.03.2011 10:48
И аз не можах да разбера кое те притеснява в съня ?
0
0
Jennifer
Jennifer
06.03.2011 15:41
Нищо, ама нищо не ти разбрах от съня. Обяснявай на по - кратки изречения, че просто, загубена работа.
0
0