Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Любов или увлечение

Любов или увлечение

Любов или увлечение
Здравейте. Искам да попитам, а също така и да споделя с някой, който знае какво е любовта, защото аз не знам и съм много объркана.

Винаги като гледах филмите и някое момиче си проваля живота заради момче, аз си казвах, че никога няма да позволя такова нещо да направя.

Но има едно момче, което е брат на най-добрата ми приятелка. Аз го познавам отдавна и винаги е бил много мил, внимателен, добър.

Но от скоро не ми излиза от главата. Постоянно мисля да ли е добре, къде е, какво прави.

Излизах и се разхождах само и само да имам възможнста да го видя, а ако не успявах, имах чувството, че съм сама на света, забравях всичко останало, дори да се храня.

Седях над учебниците с часове и майка ми си мислеше, че уча, но моят поглед бе на вън през прозореца. Гледах как вали сняг и мислих за него. Само да го зърнех и всичко ми ставаше толкова леко на душата.

А най-страшното е, че сме от две етнически групи и не мога да си позволя някой да разбере за моето състояние. За това реших да споделя тук и да поискам съвет. Той е нито грозен, нито беден(не че аз съм), но просто, нез нам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Инж.Надежда Михайлова
Инж.Надежда Михайлова
10.11.2014 05:21
Мисля,че е увлечение.За сега е по-важно за теб училището.
0
1
Стефи
Стефи
03.10.2014 09:42
Мило момиче,бъди разумна(това е най трудно)но само който е успял да е рсзумен е преуспял по принцип.Гледай си уроците с не през прозореца...това е увлечение...Любовта е нещо различно и се разпозбава много лесно е в усновата си ,,саможертва,, .Всеки дс си отговори ,,какво и до колко е дпособен да жертва за другия в дългосрочен план без съжаления, и ще ти е ясно дали си способен да обичаш и дали си обичан,...толкова е просто.
1
0
увлечение
увлечение
23.06.2011 11:33
Увлечение е това, което изпитваш, а любов е да сте само ти и той, и нищо друго.
1
0
Ели
Ели
07.11.2010 11:19
Има разлика между любов и влюбване. Влюбването е в началото, а след него идва любовта, когато е споделена и от двама ви. Не можеш да обичаш някой, ако не го познаваш, но да го познаваш в детайли. Трябва много да говорите, да се опознаете. Според мен при теб е несподелено влечение. Като ти харесва това момче, направи опит да си поговорите, да се опознаете. Може да се влюбиш в него, може и да се разочароваш. Възприемаш нещата много сериозно, на живот или смърт, но те стават сериозни с времето. Това за етническите групи не го разбрах. А за любовта като от филмите, тя съществува, просто трябва да бъдеш търпелива да срещнеш правилния човек. Успех.
2
0