sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Искам да знам какво означава

Искам да знам какво означава

Искам да знам какво означава
Искам да споделя 2 съня, които сънувах 2 дена подред. Първата вечер сънят си го спомням на части, но най - важното го помня. Мъжът ми, който лежи всяка вечер до мен беже починал, беже мъртъв.

Ужасена от съня си се събудих и не казах на никoй, нито дори и на него. Следващата вечер сънувам, че мъжът ми лежи на един наводнен под мъртив и до мен е малката ми сестра, която в реалност е тежко болна, с все още не уточнена диагноза.

Тя ревеше много, а аз не пророних и една силза. Тогава сестра ми ми каза: хайде Дилек да ставаме, става късно, той вече е мъртъв. Аз и отвръщам, че не е мъртъв и че след малко ще се събуди.

През това време му виждам ръцете, а те са толкова слаби, с необяснимо тънки пръсти. Тогава силно крещя:той не е мъртив и ще се събуди и тогава той наистина стана и тръгна по един коридор.

Уплашена съм до смърт от тези сънища и не мога да го разтълкувам. Не мога и да споделя с някои защото всеки знае, че моите сънища почти винаги нещо предсказват.

Страх ме е да не му се случи нещо, та ние дори нямаме 25 години, каква ти смърт, опазил ГОСПОД. После се замислям за сестра ми, която е болна.

Хора, откачам, моля ви, ако някой знае нещо да ми пиши. Ще чакам. От сега ви благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
dilek
dilek
07.12.2011 20:55
blagodarq i na dvama vi.dany ne znam do kolko ti se otdava tazi darba no 4esno kazano kolkoto i da ne iskam da si prava uto4niha diagnozata na sestra mi i se okaza 4e tq ima vrodena kista na glavnia mozik.koito za v momenta ne e za operatsia no za jalost nqma i le4enie.ako 4uvstvaj nejto drugo za moeto bidejte jte sim ti blagodarna da mi pijij tuk na stranitsata.ot sega ti blagodarq.
0
0
red_dany
red_dany
01.12.2011 13:27
Не се уча никъде! Не знам дали ще мога да те науча, дори не знам как го правя. Просто знам нещата.. Засега познавам дребни неща - оня какво ще направи, друг ще се спъне и доста други.......
0
0
Хриса
Хриса
29.11.2011 21:24
Въпрос към red_dany - ''Мога да предсказвам бъдещето, не съм сигурна доколко ще е вярно - още съм начинаеща''.Това какво означава,учи ли се някъде или ти е даденост.Можеш ли и мен да ме научиш
0
0
Силия
Силия
29.11.2011 13:16
Прав си! Филмът е МНОГО добър!
0
0
Ивайло
Ивайло
28.11.2011 19:14
Нищо няма да стане. Успокой се! Всичко е предизвикано от крехкото ти психическо състояние в момента предизвикано от загрижеността към сестра ти. Опитай се да мислиш позитивно. Срещай се по-често със сестра си. Споделяй с мъжа си отговорът му ще те успокои защото го знам какъв ще е и ще е прав ( тва са пълни глупости) ;) Препоръчвам ти да гледаш едно филмче казва се The secret в замунда го има то е точно за тебе трябва да промениш начина си на мислене и всичко ще се оправи. Мисълта ти е тази която контролира живота ти. :) успехи
0
0
Силия
Силия
27.11.2011 11:45
Внимавай! Нещо ще се случи... Мисля, че ще е със сестра ти - ще и открият диагнозата. Тогава тя ще се оправи, но мисля, че мъжът ти няма да го интересува това. Мога да предсказвам бъдещето, не съм сигурна доколко ще е вярно - още съм начинаеща, но се надявам да съм ти помогнала! Успех!
0
0