Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах починал приятел

Сънувах починал приятел

редакция:
Сънувах починал приятел
Преди две седмици почина един мой много добър приятел. Така се случи, че аз нямах възможност да отида на погребението му и много съжалявам за това.

Дни наред не можех да спя спокойно. Снощи го сънувах и този сън много ме изплаши. В този сън присъстваха много мои приятели, включително и починалото момче.

Всички се смееха и си говореха. Аз не говорех с никой, защото ме беше страх. Починалият ми приятел го виждах само аз, никой друг не го виждаше и не го чуваше.

Той ми каза:винаги ще те пазя. Аз съм твоят ангел-пазител. После ми каза:накрая, погребението не ми хареса.

След това се събудих. Както вече споменах, аз не сам била на неговото погребение така, че не знам какво е станало накрая.

Сигурно нещо се е объркало, но той няма откъде да знае. Мъртвите не виждат и не говорят.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
лили
лили
Ако сте чели книгата на Ванга, там тя говори с мъртвите. Един цитат:една жена отива при нея и моли да говори с мъжа си. Жената пита дали го боли още крака, а той отговаря, че е добре и не го боли, а при живе мъжа го е болял много. Имам и друго за хипнотизиране на една жена. И тя казва: нападат ни индианци и ме убиват с една стрела право в сърцето. Моите роднини почват да плачат около тялото ми, което са сложили на земята. А аз съм горе над тях, викам им да не плачат, че не ме боли, но те не ме чуват и виждат. Значи те ни виждат и ни чуват, но май ние не ги чуваме и виждаме, само можем да ги сънуваме.
07.08.2010 05:47
криси
криси
От по - старите знам, че сънуваш ли близък починал човек, значи иска да отидеш на гроба му, мъчно му е за теб и иска да те види. Попитай какво е станало на погребението и може да си отговориш на въпроса какво е искал да ти каже. И вярвай, че няма смърт - това е само преход и близките ни винаги бдят около нас.
05.08.2010 09:56
elena
elena
Щом ти е казал, че е твоят ангел пазител, трябва да вярваш, че е до теб. Винаги ще те пази и ще успяваш във всичко.
30.07.2010 02:14
Нели
Нели
От какво е починал този твой приятел ? И тук не разбрах думите му. Неговото погребение му е харесало, но само накрая нещо не му се е понравило, така ли ? Можеш ли да го опишеш малко на вид ? Как е изглеждал и на колко години е умрял ?
29.07.2010 19:21
Диди
Диди
Напротив, починалите виждат какво се случва в нашия свят и се явяват в сънищата на теэи, които са обичали най-много и ги предпазват от лошото. Не си иэмислям, казвам ти го, защото и на мене ми се е случвало.
29.07.2010 16:26
Ели
Ели
Духът на починалия човек е на земята до близки и приятели до 40-я ден след смъртта. Няма от какво да се притесняваш. Той все още е сред вас. По този начин се сбогува. Запали свещичка за него в църквата.
29.07.2010 11:04