Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах починал приятел

Сънувах починал приятел

Сънувах починал приятел
Преди две седмици почина един мой много добър приятел. Така се случи, че аз нямах възможност да отида на погребението му и много съжалявам за това.

Дни наред не можех да спя спокойно. Снощи го сънувах и този сън много ме изплаши. В този сън присъстваха много мои приятели, включително и починалото момче.

Всички се смееха и си говореха. Аз не говорех с никой, защото ме беше страх. Починалият ми приятел го виждах само аз, никой друг не го виждаше и не го чуваше.

Той ми каза:винаги ще те пазя. Аз съм твоят ангел-пазител. После ми каза:накрая, погребението не ми хареса.

След това се събудих. Както вече споменах, аз не сам била на неговото погребение така, че не знам какво е станало накрая.

Сигурно нещо се е объркало, но той няма откъде да знае. Мъртвите не виждат и не говорят.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
лили
лили
07.08.2010 05:47
Ако сте чели книгата на Ванга, там тя говори с мъртвите. Един цитат:една жена отива при нея и моли да говори с мъжа си. Жената пита дали го боли още крака, а той отговаря, че е добре и не го боли, а при живе мъжа го е болял много. Имам и друго за хипнотизиране на една жена. И тя казва: нападат ни индианци и ме убиват с една стрела право в сърцето. Моите роднини почват да плачат около тялото ми, което са сложили на земята. А аз съм горе над тях, викам им да не плачат, че не ме боли, но те не ме чуват и виждат. Значи те ни виждат и ни чуват, но май ние не ги чуваме и виждаме, само можем да ги сънуваме.
0
0
криси
криси
05.08.2010 09:56
От по - старите знам, че сънуваш ли близък починал човек, значи иска да отидеш на гроба му, мъчно му е за теб и иска да те види. Попитай какво е станало на погребението и може да си отговориш на въпроса какво е искал да ти каже. И вярвай, че няма смърт - това е само преход и близките ни винаги бдят около нас.
0
0
elena
elena
30.07.2010 02:14
Щом ти е казал, че е твоят ангел пазител, трябва да вярваш, че е до теб. Винаги ще те пази и ще успяваш във всичко.
0
0
Нели
Нели
29.07.2010 19:21
От какво е починал този твой приятел ? И тук не разбрах думите му. Неговото погребение му е харесало, но само накрая нещо не му се е понравило, така ли ? Можеш ли да го опишеш малко на вид ? Как е изглеждал и на колко години е умрял ?
0
0
Диди
Диди
29.07.2010 16:26
Напротив, починалите виждат какво се случва в нашия свят и се явяват в сънищата на теэи, които са обичали най-много и ги предпазват от лошото. Не си иэмислям, казвам ти го, защото и на мене ми се е случвало.
0
0
Ели
Ели
29.07.2010 11:04
Духът на починалия човек е на земята до близки и приятели до 40-я ден след смъртта. Няма от какво да се притесняваш. Той все още е сред вас. По този начин се сбогува. Запали свещичка за него в църквата.
0
0