Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Бях на друга планета и лека като перце

Бях на друга планета и лека като перце

Бях на друга планета и лека като перце
Днес сънувах нещо странно. Бях на някаква гара и имаше някакви работници. Мисля, че чаках някой. Тогава видях гаджето ми.

Седеше до мен и не ми казваше нищо. В същия момент чух как един от работниците крещи, че генералът идва и стреля.

Тогава се обърнах и видях как влак идва, а на него седеше мъж с униформа и стреляше по хората. Никой не бягаше.

Тогава започнах да си мисля да избягам ли или да се правя на умряла. Влакът приближаваше и аз седнах до една стена да се правя на вече застреляна. Свих се на кълбо и си затворих очите.

Тогава разбрах, че ще умра. Онзи почна да стреля по мен, не ме болеше. Може би бях умряла или не знам, но виждах само тъмнина.

Чувствах се лека. Все едно нещо ме носеше. Бях като перце. Исках да си отворя очите, но не можех. Исках да помръдна, но и това не стана.

Казах си, че или съм умряла или съм в кома. Изведнъж се озовах пред една жена. В съня ми знаех, че това е починалата ми баба, която никога не съм виждала.

Тя ми каза, че ще ми даде втори шанс. Щяла да ме върне на земята за една седмица. През тази седмица аз трябва да накарам починалия ми дядо да спре да пие.

Обърнах се и видях дядо ми да седи зад мен на някакви стълби и да си налива чашата с вино. Обърнах се отново към жената, но тя беше друга.

Приличаше на куклаот порцелан. Лицето беше бяло, нямаше коса и беше с някаква странна дреха. Приличаше на кимоно, но не беше такова.

Беше цялото в в някакви камъчета, които светеха. Очите и бяха много страшни. Дръпнати и през тях се виждаше, че е куха отвътре. Цялото лице също беше в камъчета. Бяха подредени в някаква шарка около очите и върху главата, но бяха черни.

Каза, че ако не направя това през тази седмица, отново ще умра и няма да се връщам на земята, а ако го направя ще си остана.

Също каза, че това било мисията на живота ми и за това съм била родена ( да накарам дядо ми да спре да пие). Аз бях много уплашена от куклата.

Тя ме хвана и започна да промива раните ми от куршумите. Имах по гърдите и ръцете дупки. След това отново ми повтори какво трябва да направя.

Чудно ми е, че не исках да се връщам, докато не се сетих за гаджето ми. Изпаднах в някаква паника, че няма да го видя повече, ако не накарам умрелия ми дядо да спре да пие.

И тогава се озовах на някаква планета. Беше тъмно, а земята светеше лилаво. В небето се виждаха и дрги планети. Бяха много и най - различни.

Аз се чудех къде съм и тогава взех и се събудих. Не е ли странно това ? Някой знае ли дали значи нещо сънят ми ?

Дядо ми не ми каза нищо, само си пълнеше чашката и ме гледаше. И какъв е смисъла да идвам на земята да го карам да спре да пие, като е починал ?

Цял ден се чудя за този сън. Надявам се да ми помогнете с нещо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
```
```
11.09.2010 11:31
Охо, аз съм имал къде къде по-объркани сънища.
0
0
liviq
liviq
10.09.2010 13:53
Съгласна съм с Лора, че сънят ти е много объркан.
0
0
лора
лора
09.09.2010 23:26
Доста ти е объркан сънят. Значи гарата в съня ти е израз на чувство за изоставеност или на желание за промяна. Ще получиш интересни новини, които ще дадат нова насока на живота ти. Влак ако сънуваш - пази се от измама. Виното ти подсказва за радостни събития, които ще променят живота ти. Порцелановата кукла е на радост и щастлива връзка. Лилав цвят на сън, ако видиш - ще постигнеш наяве целите си с лекота.
Сънят ти, колкото и да е объркан, не е на лошо.
0
0