Отвличане на сън

Отвличане на сън
Сънувах, че някакъв мъж, който ми е много познат, но не помня от къде, ме е отвлякъл, мен и още няколко момичета.

Държеше ни в някаква огромна къща, която мисля, че беше близо до апартамента, където живее баща ми.

По едно време останах сама в стаята, бях седнала на пода и лаптопа ми беше до мен. Стаята беше огромна и беше разделена на две с дървена врата.

Реших да проверя дали тази врата е отключена и се оказа, че е и в другата стая имаше прозорец, от който можеше да избягам.

Но точно в този момент нямаше как, защото вратата на моята стая беше отворена, а тя водеше към някакъв коридор от къщата, където постоянно минаваха хора.

По едно време доведоха в моята стая още едно момиче и някаква баба и затвориха вратата. Аз веднага отидох при бабата и и обясних за дървената врата, и че може да избягаме.

И в този момент, вратата на моята стая се отвори, отпред стояха мъжът, който ме бе отвлякъл, и някакво момиче. Те започнаха да се смеят и момичето отиде и заключи дървената врата.

След това не знам как се озовах пред едно от любимите ми кафета с най-добрата ми приятелка, но то беше променено, беше много по-голямо и вътре имаше нещо като магазин, от където тя отиде да си купи чипс.

А аз видях една жена, която много ми заприлича на майката на мъжът, който ме отвлече и обикалях около щанда за да не ме види, докато най-добрата ми приятелка не си купи и да си ходим.

Тази въпросна жена, в реалния живот е майка на шефа на брат ми. След това не помня какво стана, но се озовах на една спирка близо до вкъщи с майка ми и и обяснявах всичко, обяснявах и, че няма как да се скрия от този мъж, защото има връзка с МВР и НСБОБ или е от там, не съм сигурна.

После се озовахме с майка ми по пътя към квартала, където живее баща ми, там където беше къщата. След това отидохме в някаква огромна празна къща, където да се скрием и се събудих.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати