Летях на сън

Летях на сън
Тази вечер сънувах един сън. Бях някъде в някакъв град и можех да летя. Имаше зли сили, които се появяваха през нощта.

В пещерата с злонамерени лешояди имаше море, което изглеждаше като че ли е магмено, но то беше ужасно студено.

Отидохме с приятелки в пещерата. Тогава аз тръгнах да падам в пещерата, защото тя беше хлъзгава и стръмна. Там имаше два лешояда и един, който малко приличаше малко на човек.

Той тръгна към едната ми приятелка, а другият лешояд към другата. Този лешояд, който остана, ме спаси и ми каза да си вървя от пещерата.

Но селото беше близо до пещерата и съседите бяха чули виковете на моите приятелки, затова бяха дошли да ги убият.

След като ги убиха, леля ми ми каза, че може да отидем в града и да се почерпим с приятелки, но това беше подозрително, защото беше почти вечер и никога не ни е давала да излизаме толкова късно извън къщата ни, а тя ни праща надалеко в града.

Както и да е, отидохме ние и пихме безалкохолно, след като изпих моето си платих и казах да си тръгваме защото беше страшно. А и вън се стъмняваше, а пък и аз не можех да летя, носейки 5 приятелки с мен.

Те се съгласиха с мен и излязохме. После видяха изкуствения водопад и така мина доста време и се стъмни. Леля ми се обади по някаква излъчваща фигурата и джунджурия и каза да се прибираме. Аз литнах и моят сън свърши.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ilkoto24
ilkoto24
01.07.2010 23:39
Да, аз когато сънувам, искам да правя каквото си искам, защото съм безсмъртен. Но, често в съня си се колебая дали е сън или реалност.
0
0
Давид
Давид
19.06.2010 07:36
Хубав сън. Ако разбереш, че сънуваш когато спиш, можеш да правиш каквото си искаш, включително и да летиш. Има книги по въпроса. Осъзнато сънуване,
търси в интернет.
0
0