Целувка на сън

Целувка на сън
Сънувах как отивам да си купувам очила, но когато стигам до щанда, заставам и започвам да чакам. След известно време идва едно момче. Прокарва ръце през кръста ми и в същия момент аз се обръщам и виждам момчето.

После той идва пред мен и ме целува и в същия момент аз го бутам и му казвам, ами какво ще правим с ..(името на една приятелка), и той отговаря :"Спокойно аз ще се оправя с нея!", при което продължихме да се целуваме.

В действителност аз познавам това момче и тази моя приятелка, за която питам в съня си, го харесва. Момчето наистина е сладко, има чар, но не е мой тип.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
rouzira
rouzira
04.05.2011 01:26
На подсъзнателно ниво си го харесала или от предрасъдък не го харесваш или заради твоята приятелка се страхуваш да си признаеш, че го харесваш. Но при всички случаи го харесваш по някакъв начин. А очилата са символ, че искаш да си затвориш очите пред факта. Мисля, че инстинктът ти ще надделее защото не си ги сложила. Аз преди време сънувах, че правя много реален и така както ми се иска на мене секс с един приятел на мъжа ми, когото смятах за симпатичен, но не мой тип. Като се събудих си дадох сметка, че всъщност го харесвам. По-точно ме привлича сексуално. Повече не съм го сънувала.
0
0