Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Той е склонен да ми изневери

Той е склонен да ми изневери

Той е склонен да ми изневери
Здравейте. На 22 години съм и имам връзка от 2 години с 30 годишен мъж, разведен с дете. Пиша Ви с надеждата, че някой ще ми даде съвет какво да направя. Още в началото на нашата връзка го бях хванала да си пише с едно девойче, естественно той отрече да са имали нещо, просто „здрасти” „как си”. След това беше регистрация в един сайт. . . каза, че просто разглеждал от интерес, нищо повече. В този момент аз вече му нямах доверие, започнах да се съмнявам постоянно за всичко. Преди около година започна да ходи в други градове за по 4 5 дни, заради новата му работа.

Тогава нещатата станаха още по- зле. Докато преди 2 седмици не видях случайно, че е влизал в друг сайт за запознанства. Профила със сигурност е негов. Този път реших да не му казвам нищо, а просто си направих регистрация в същият сайт и му писах. За мое огромно съжаление той отговори. Докато съм на работа той влиза и пише, до сега сме си писали само 3 4 съобщения нищо интересно, но глупавия сайт показва че е изпращал 200 и няколко съобщения от тази регистрация.

Та какво да правя, в съобщенията които той пише, също лъже, сякаш живее в някакъв негов измислен свят и го прави просто за развлечение или аз така се успокоявам. Добре съм с него, свикнах, знае всичко за мен, разбира се със семейството ми, живеем заедно, правим си планове за дете, за съвместен живот, а в същото време се чувствам излъгана. Помогнете ми. Благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Veliko Mitev
Veliko Mitev
21.08.2017 17:48
Не можем да кажем, че приятелят ти със сигурност ти изневерява, но самият факт, че има профил в сайт за запознанства, било то и само за развлечение, ми се струва достатъчно сериозна причина да го зарежеш. Все си мисля, че ако човек има сериозна връзка, както във вашия случай, има други начини да си прекарва свободното време... Най-малкото е унизително за партньора да знае, че половинката му флиртува с други.
1
0
Пламена M.
Пламена M.
19.06.2017 12:42
Той ти изневерява и то - системно и от години. Мисли, момиче - с такъв човек ли искаш да прекараш живота си, та да имаш и дете?? Направи опит - опитай да си уредиш среща с него от фалшивия профил, отиди, вдигни му скандал и го напусни ЗАВИНАГИ!.
7
4
maria_kiril
maria_kiril
18.06.2017 20:34
Ами значи правиш си фалшив профил в сайтовете които ползва намираш много снимки на едно и също момиче..пишеш му сексуални неща, ако той почне да ти отвръща го зарежи! Не си свързвай живота с хора които биха те съсипали с лекота! Вярно е боли ..но всичко минава.
3
15