Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън мистерия с училище

Сън мистерия с училище

Сън мистерия с училище
Бях сънувал снощи как се местя в друго училище и горе долу беше добре, но както за един нормален сън нещата не си бяха на мястото. Но както и да е. . . "влязох" в клас и едно момче, което седеше пред мен ми каза нещо, което явно ме ядоса, защото го ударих, но след това един учител със зверска скорост дойде при мен и ми каза да не удрям, да не се дразня, да не ги предизвиквам и да се успокоя. . .

аз се съгласих, подадох му ръката си за ръкостискане и той я подаде, но след като я пуснахме му казах да стисне по силно, да не е като жена. Училището което ме "преместиха" го знам в реалния живот и от там познавам около половината ученици, но не се загледах допълнително в съня. Да съм обърнал внимание на 2 момичета.

После някак си мигновено бяхме на един стадион и точно двете момичета ще бягат. . . аз извиках името на старото ми училище и всички се обърнаха да ме гледат и аз им казах да се обръщат. . . . после се събудих. . . Бях груб. . . хареса ми, че бях груб. Знам ги всички в днешно време и без да ги опознавам. И станах наистина безчувствен към всеки, независимо кой е срещу мен. Чашата вече ми прелива бързо. Но сегашното държание ми харесва като знам, че в днешно време всеки си заслужава омразата. Какво би означавало този странен поне за мен сън. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
21.10.2016 17:22
Няма абсолютно никаква логика. Като чета е е добре да залягаш над уроците и да не се занимаваш с глупости.
0
0