Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Чичо ми плачеше и каза, че ще умре през юни

Чичо ми плачеше и каза, че ще умре през юни

Чичо ми плачеше и каза, че ще умре през юни
Напоследък почнах да сънувам следобедите и сънищата ми се сбъдват прекалено бързо. Сънят ми бе много дълъг, но не искам да вляза в подробности. Ще кажа само, че сънувах чичо ми, който е на смъртно легло.

Той плачеше и ми казваше, че ще умре преди юни месец и аз така няма да успея да го видя. Наистина аз съм в чужбина и отложих ваканцията за края на юни поради делови ангажименти.

Разбира се казваше, че му е много тежко и не иска да умре. За жалост не мога да контактувам с него по телефона защото е спрял да говори, мисля че разговаря с мен чрез сънищата.

И така събудих се и погледнах часовника, беше шест и половина. Заспах отново, сънувах много дълъг сън и се събудих пак в шест и половина. Наистина сънят ни трае секунди.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
galia
galia
03.04.2011 02:52
Факт е, че ми мина през ума. Майка ми днес разбра, че отложих за юни и тя същото ми каза, че той няма да издържи до тогава. Не знам грях ли е това, че се моля на бог да не ми го отнеме все още. Защото той се мъчи, но аз прекалено много го обичам и знам, че ако не го видя, ще ми тежи на съвеста до края на живота. Знам, че ще кажете какво толкоз, просто тръгни, но за жалост наистина съм в безизходица.

0
0
венци павлова
венци павлова
01.04.2011 17:08
Сънят ти казва, че ако искаш да видиш чичо си жив, трябва да стане до юни.
0
0
анета
анета
01.04.2011 15:42
Аз пък мисля, че след като чичо ви е тежко болен ще почине през месец юни в 6,30 ч. - дано да не съм права.
0
0
хм
хм
01.04.2011 08:01
А дали не си мислиш подсъзнателно, че чичо ти няма да издържи до юни и затова сънуваш подобен сън ? С оглед на състоянието му не са нужни свръхестествени способности, за да си го помислиш.
0
0