Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Хора потънали в гроб

Хора потънали в гроб

Хора потънали в гроб
Да ви кажа ли на мен не ми се вярва, ама една моя приятелка ми разказа нещо много странно и някак си не естествено. Това са 3 случая.

Първият е за една баба, която била на гробищата да пали свещи, но не далеч от нея се разхождало едно малко момченце. Тя си вършела работата и погледнала към него, то си стояло там и гледало гроба на някой, сигурно някой близък.

Бабата се обърнала за малко и като погледнала пак към него, то било изчезнало. Бабата се усъмнила, защото било толкова пусто. Изтичала до гроба и видяла една много дълбока дупка.

Повикала помощ, да извадят детето, защото ако наистина е вътре може да се задуши, но вътре нямало никой. Хорато издълбали много надолу, почти 3 метра, но нямало и следа от детето. (тръпки ме побиха тогава, защото бяхме на гробищата).

Втората история е за една баба и внуче. И те отишли на гробищата да палят свещи и бабата казала на внучето да стои до гроба и да я чака, че тя отивала да напълни малко вода. Но като се върнала детето го нямало.

Тя започнала да го вика да го търси, но то било изчезнало. Тогава тя погледнала към гроба и точно над краката на трупа(който е отдолу естествено) имало много дълбока дупка. И отново не могли да го намерят.

До тук си мислих, че е странно но 3-тата история е още по - "невероятна". На тези гробища имало много хора. И един мъж гледал една жена, която си палела свещи, но била леко стъпила върху самия гроб.

И по едно време, както я гледал тя пропаднала пред очите му. Той и още няколко човека се стекли на помощ, но въпреки бързината си, тя била изчезнала.

Много такива странни случаи има, но това да пропаднеш в гроб и да изчезнеш. И на всичкото отгоре, май са го давали по новините. Но не съм сигурна. Е дано ви е харесала.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Наталия
Наталия
27.05.2011 14:53
Според мен приятелките, които са ти разквали тези случки са се опитвали д те изплашат и на мен като малка са ми разказвали подобни истории. Години по - късно са ми признавали, че са ме лъгали.
0
0
Силви
Силви
23.07.2010 13:28
Това не е сън.
0
0
000
000
13.06.2010 12:51
Това сън ли е или истина ?
0
0
happykid93
happykid93
29.04.2010 16:58
Звучи нереално, в пълния смисъл на думата, Но има толкова странни неща на този свят.
0
0