Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Мъжът ми ме тормозеше и обиждаше от сутринта

Мъжът ми ме тормозеше и обиждаше от сутринта

Мъжът ми ме тормозеше и обиждаше от сутринта
Лесно е от страни. Четейки тук различни съдби, реших и аз да споделя моята история.

Ожених се на осемнайсет години и живота ми се превърна в ад. Мъжът ми ме тормозеше психически. Сутрин докато си отвори очите и започваше с обидите, мърша, курва, некадарница.

То не може да се опише. Родих детето и се надявах да се съобразява с него, но това е голяма заблуда. Детето стана само мое, а той го наричаше копеле.

Реших сама за себе си, че трябва да се махна от там. Отидох си при нашите и той със сълзи и сополи на вратата за прошка.
И така, цели девет години, той не престана.

Намразих го, не можех да го гледам. Реших когато малкия завърши училище, ще се махна завинаги. И така и направих, взех си нещата скришом и го оставих.

Тогава той си даде сметка, че съм взела окончателно решение и вращане назад няма. Следеше ме, заплашваше ме с пистолет, взе детето и не го пускаше при мен. Голяма война ми обяви.

Подадох молба за развод с уговорка да ми остави детето, а пък аз да помисля да се върна при него. Получих което исках, взех детето и си продължих пътя.

Започнах да работя на две места, пари не липсваха, нито на мен, нито на сина ми. Купувах всичко на детето, без подкрепа на баща му. Осъдих го за издръжка. От яд, че ми е причинил болка.

Но мина време, минаха вече шест години. Синът ми влезе в пубертета и реши, че може да живее без майка си и ме забрави вече сигурно.

Замина при баща си, при човека, който го наричаше копеле, който крещи и обижда, който псува. Осъди ме на свой ред и той постави условията, а аз ги приех.

Сега вече година и три месеца, не съм чувала гласа на сина си. Болката ми е голяма, но се опитвам да вървя напред с вдигната глава.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 14
54
48
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (31)

Изпрати
до Мариан
до Мариан
19.09.2013 21:14
Марианчо,лошо момче не означва комплексиран простак,който няма топки да иде и да се сбие с някой мъж и затова бие жена си и децата си!
5
0
мариан
мариан
17.09.2013 18:15
така значи искате лоши момчета да ви чукат радвате се на грубостите има възхвалявате ги те ви бия вие им се радвате те ви убиждат ви ве се гордеете после някои друг ви бил виновен на тъпите путки така им се пада.
0
6
Гани
Гани
16.09.2013 16:59
Напълно те разбирам,защото преживях същия кошмар.За разлика от теб останах с него докато децата ми пораснаха и прецениха,че и без баща може да се живее.Дори те настояваха да се разделим.Трябвало е да изчакаш да порасне.Детето ти е било малко и не е видяло истинския лик на баща си.Сигурна съм,че е имал и връзка с друга жена,както беше при нас и от там идва това отношение към теб.Когато са малки децата не го виждат.Не се притеснявай,ще дойде ден и ще те потърси.До тогава си намери човек,който да е до теб за да не ти тежи самотата.Така или иначе децата един ден излитат от къщи и ти пак щеше да си сама.
1
0
Виринеа
Виринеа
16.09.2013 16:02
Колкото хора -толкова съдби,а разбити 5 пъти по толкова,защото една драма засяга много хора наоколо.Нещо подобно ми мина през главата,но успях без да говоря против бащата ,а напротив.Биеше ни и запращаше сина ми по стените и мебелите,отиде при 25 г по-млада.Тежко беше не само на мен ,а особено на сина ми.Сега сина ми е голям ,помага ми ,макар ,че не уважава баща си -не го показва пред него ,но когато се наложи да ме защити от него каза му:Вече не съм малък и мога да защитя -себе си и майка си -така ,че внимавай.И сега мъжът ми е на квартира -другата го зароби с 30 000 лева кредит и му би шута,аз не искам да го приема естествено.Това е -живота му даде урок.Искам всеки ден като живее като куче сам да мисли и реши какво направи с живота на всички ни. Това ще му е наказанието.
4
0
elli
elli
16.05.2010 10:35
Според мен, не казвай нищо на сина си. Остави го сам да разбере що за човек е баща му. Аз също съм останала без баща. Вече 15 години, а аз едва сега разбирам, що за човек е той. Майка ми никога не е говорила против него, а той постоянно. Аз си мислех, че той ме обича, като ни дава пари и т.н. Но уви, не е така. Започна се с обидите и нататък няма да говоря. Мисля, че ще е по - добре. За това ти казвам, ти си мълчи, не го настройвай срещу баща му. Дори, ако те пита как сте живели преди, изопачи нещата. Това е по - добре, да знаеш.
2
0
Веселина
Веселина
26.04.2010 15:17
Знаеш, че мъж с мъж и жена с жена е. Защо не си намериш работа да гледаш деца или нещо подобно ? Или пък сподели това на сина си. Не си ли му казвала ?
Пък ли не, ти ще намериш щастие. Обещавам ти.
0
0
mila
mila
25.04.2010 02:12
Болката ви е голяма и разбираема. Има много, ама много хора с вашата съдба. Не се предавайте. Синът ви е в трудна възраст, хормоните му скачат. Ще си даде сметка един ден, че е направил грешка. Вие се пазете. Гледайте да сте по - спокойна и вярвайте, че всичко ще има добър край.
1
0