Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Мъжът ми ме тормозеше и обиждаше от сутринта

Мъжът ми ме тормозеше и обиждаше от сутринта

Мъжът ми ме тормозеше и обиждаше от сутринта
Лесно е от страни. Четейки тук различни съдби, реших и аз да споделя моята история.

Ожених се на осемнайсет години и живота ми се превърна в ад. Мъжът ми ме тормозеше психически. Сутрин докато си отвори очите и започваше с обидите, мърша, курва, некадарница.

То не може да се опише. Родих детето и се надявах да се съобразява с него, но това е голяма заблуда. Детето стана само мое, а той го наричаше копеле.

Реших сама за себе си, че трябва да се махна от там. Отидох си при нашите и той със сълзи и сополи на вратата за прошка.
И така, цели девет години, той не престана.

Намразих го, не можех да го гледам. Реших когато малкия завърши училище, ще се махна завинаги. И така и направих, взех си нещата скришом и го оставих.

Тогава той си даде сметка, че съм взела окончателно решение и вращане назад няма. Следеше ме, заплашваше ме с пистолет, взе детето и не го пускаше при мен. Голяма война ми обяви.

Подадох молба за развод с уговорка да ми остави детето, а пък аз да помисля да се върна при него. Получих което исках, взех детето и си продължих пътя.

Започнах да работя на две места, пари не липсваха, нито на мен, нито на сина ми. Купувах всичко на детето, без подкрепа на баща му. Осъдих го за издръжка. От яд, че ми е причинил болка.

Но мина време, минаха вече шест години. Синът ми влезе в пубертета и реши, че може да живее без майка си и ме забрави вече сигурно.

Замина при баща си, при човека, който го наричаше копеле, който крещи и обижда, който псува. Осъди ме на свой ред и той постави условията, а аз ги приех.

Сега вече година и три месеца, не съм чувала гласа на сина си. Болката ми е голяма, но се опитвам да вървя напред с вдигната глава.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 14
54
48
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (31)

Изпрати
Име
Име
18.02.2014 01:53
защо си пуснала детето не знам,явно си имала причина ... но ти съчувствам със цялото си сърце , знам какво си преживяла ...
6
2
Албена
Албена
22.02.2015 11:23
А какво да направи жената - да го върже ли ??? Що за тъп въпрос - ако го задържи насила, резултата ще бъде още по-лош !!!
5
0
75971
75971
17.02.2014 16:33
Иначе според мен изчакай го още малко да просне мисля че сам ще се осъзнае тогава
Но е така винаги ние излизаме накрая най лошите,но според мен рано или късно малкият ще те потърси
8
3
75971
75971
17.02.2014 16:29
Не винаги Биологичните бащи са толкова нужни на децата си.Понеже не стават..Аз самата имам дете на 5 години,биологичният му баща не иска и да го види.Никога не е приемал детето си.От началото се сещаше по празниците и търсеше май повод да говори с мен,а не чак толкова да го интересува детето.С една дума му се молех и натяквах да се грижи за детето си и да подържа контакти с него.Но той не желаеше и дума да става и какво аз да му се моля на принца и да не започна начисто живота си?Напротив от 3 години имам нов мъж а синтът ми му казва тате.Нека да е противоестествено както казва "М"НО АЗ НЕ МОГА НИКОЙ НА СИЛА ДА КАРАМ...ама ако биологичният ми дойде след 5 години или 10 да се сети тогава за детето.ще го изхвърля като мръсно коте нека да вървя против природата.
10
0
мария кисьова
мария кисьова
05.12.2013 20:28
Болката е винаги за майката,това несправедливо,и мен ме боли.
14
2
симона
симона
03.12.2013 03:55
Много си го търпяла този нещастник съпруга ти.Децата винаги страдат,когато родителите се разделят.Момчето е в пуберитета, и си търси бащината подкрепа-остави го засега.Ако баща му наистина е такъв гадняр,синът ти сам ще го проумее и ще те потърси.Имай малко вяра в момчето-със сигурност си го възпитала добре и е будно момче.Просто има нужда от баща и го търси.Жива и здрава,всичко ще се оправи не се притеснявай.
21
0
ЙЕИ
ЙЕИ
02.12.2013 19:40
Без да се обиждаш, но юношите на 16 години имат нужда от баща, от пример как да се държат по-нататъка в живота си. Това ти като майка не можеш да му го дадеш. Дали баща му е за пример е спорен въпрос, но си е неговия баща - кръв от неговата кръв и плът от неговата плът. Какви глупости е говорил навремето няма значение.
Успокой се, постигни душевно равновесие и бъди в мир със себе си. Като му дойде времето син ти ще се обърне отново към теб.
7
1
ALusiana
ALusiana
02.11.2013 17:24
Ха-ха-ха-ха смешно е това, което е написал ""М""! По-голяма тъпотия не съм чувала!
4
0
Пхахахаха
Пхахахаха
02.11.2013 16:06
До "М",ти добре ли са ма промивко?!Какви глупости си написала само не е истина!То бива човек да е зле ама чак пък толкова!
4
0