Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Странно нещо стана сутринта в кухнята ..

Странно нещо стана сутринта в кухнята ..

Странно нещо стана сутринта в кухнята ..
Здравейте. Искам да споделя тази история с вас и се надявам да може да ми помогнете.

Така, днес вкъщи сме само аз и брат ми, станах направих на брат ми 2 сандвича и му разтворих витамин. Занесох му ги в стаята и той там яде. След като му занесох сандвичите и витамина, аз си направих за мен един сандвич, оставих го в кухнята и отидох до моята стая за да си включа лаптопа.

После отидох до кухнята да хапна и сандвича ми беше отхапан по средата на коричката от едната страна. Аз ям сандвича като почвам от единят край, никога не ям от средата на кората и т.н.

А брат ми не беше излизал от стаята си защото вратата е затворена, а аз щях да го видя или чуя, ако излиза от стаята си, защото моята стая е до неговата и винаги вратата ми е отворена.

Не знам кой е отхапал там сандвича, само знам, че не сме аз и брат ми.

Някакви предположения ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Taina
Taina
10.09.2012 09:27
благодаря .... : )
предполагам че е било домашно духче : )
0
0
Денимира Ангелова
Ъмм домашни духове съществуват, естествено... За да разбереш как да се грижиш за него ти препоръчвам енциклопедия "Фантасмагория" от Джулия Брус (Част 1-ва, страница 16: Брауни). Но! Но, може и да не е домашно духче, а нещо далеч по-опасно!
Като за начало опитай да се грижиш за духчето, пък ще видим...
0
0
The Vampire
The Vampire
15.08.2012 12:59
Може би найстина домашните духове съществуват,хмм.
0
0
Селянчето
Селянчето
13.08.2012 22:56
Веднъж, когато още бях малък ми бяха купили белен слънчоглед цял пакет. Тогава не се намираше такъв по магазините. Аз много исках да го покажа на мои приятели, дори повече ми се искаше да ме видят как ям такъв слънчогледкато за обяд, количествено поглъщане. Т.е. исках да се изфукам пред всички с пакет семки. Затова го скрих когато нямаше никого у нас в един от джобовете на яке което беше в гардероба на втория етаж на къщата. Бях абсолютно сам, дори бях заключил вратите отвътре, а нашите и без друго бяха на работа. Вечерта сънувам една баба, че тършува в гардероб-а. Събудих се и отидох до спалнята на втория етаж като се заослушвах. Нищо не чувах, но съня беше така ясен, че имах усещането, че не съм спал, а наблюдавал дъртата как рови в дрехите. Отворих вратата на спалнята и що да видя- гардероба открехнат. Отворих вратите широко(двукрилен)и онемях... Дрехите разместени, а джоба на якето в което бях оставил хартиеното пакетче със семки беше обърнат ... Хастара бе наполовина отвън, а по пода бяха нападали семки...Като ревнах...! С цяло гърло! Събудих всички, разказах им, но те пък не ми повярваха и ми казаха, че може да съм забравил, че съм изял слънчогледа. Но аз знаех , че онази е била там...! Коя ли е била ?
2
0
Вероника
Вероника
13.08.2012 20:07
Ако хлябът е бил ронлив, може би се е отчупило парче и си го завляка със себе си, без да знаеш. :)
0
0
Sonq
Sonq
13.08.2012 16:23
имате ли котка или куче вкъщи? хах
0
0
Sonq
Sonq
13.08.2012 16:23
имате ли котка или куче вкъщи? :D
0
0
Ирка
Ирка
09.08.2012 19:35
Таласъмчето,домашното духче.Те наистина съществуват.Явно,не го хранете.))Обича мляко и бисквитки.Не се плашете.Те защитават тези,които живеят в дома.
0
0