Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Чудя се какво ли значи...

Чудя се какво ли значи...

Чудя се какво ли значи...
Здравейте! Това лято ходих с класа си на екскурзия, но момичето, с което исках да бъда в стая в хотела и в автобуса, беше с други две момичета и аз бях доста ядосана поради този факт.

И така, когато излязохме във ваканция, много често започнах да сънувам, че сме на екскурзия пак целия клас, но извън България и все пътувахме със самолети, влакове, автобуси и т.н.

Винаги сънувах, че момичето, с което така и не можах да бъда наяве на екскурзията, пак не може да бъде с мен. Винаги едното момиче, което вечно се опитваше да направи всичко възможно,за да направи живота ми ужасен, все успяваше отново да бъде с най-добрата ми приятелка.

Във всеки сън присъстваше основния сюжет, макар че повечето пъти бяха различни диалозите, които водехме и обстановката.

Странното беше, че към края на лятото сънувах, че отново сме на екскурзия и сме отседнали в един хотел. Някакво момче пише на една врата някакъв надпис със спрей и набеждава мен, че съм го извършила.

Естествено всички му вярват, само това момиче, с което вечно се драчехме наяве, само то в съня ми каза на всички, че е невъзможно аз да съм го направила, тъй като тя ме познава и знае, че не съм способна на такава глупост. Също така каза, че ми е приятелка. Този сън беше много странен и досега се чудя какво е значението му.

Питането ми е: дали някой може да обясни повтаряшите се сънища с екскурзиите и този сън с това момиче? И дали тези сънища имат някаква връзка с това, което не съм могла да направя преди това наяве.

Моля да пишете коментари, защото ми е много важно да разбера значението на тези сънища.

Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Не ме питай
Не ме питай
27.12.2011 22:41
Повтарящите се сънища се повтарят с малка разлика в историята или темата. Тези сънища може да са позитивни, но в по-голямата си част са кошмари. Сънищата може да се повтарят защото някакъв конфликт, изобразен в съня, остава неразрешен и пренебрегван. Веднъж намерите ли решение на проблема, повтарящите се сънища почти със сигурност ще престанат.
И не мисля, че можеш според съня да съдиш за това дали приятелката ти е искрена или не!!!!
0
0
sapuncheto
sapuncheto
08.12.2011 21:53
Има неща, които не можем да разберем когато сънуваме. Аз например 6-т години сънувам едно и също момче, отново в различни градове или места, които нито него нито хората които са около нас или тези места ги познавам. Аз също нямам идея защо ги сънувам, но да си призная започнах да не им обръщам внимание.
Провери дали сънищата ти идват в един емоционален момент за теб. Често сънищата могат да бъдат предизвикани от някоя емоция или нещо, което те е накарало да мислиш за него.
Ако мога да предположа, защо при теб се случва постоянния натрапчив сън, може би е поради това, че си искала нещо много силно, но не си го получила. Замисли се дали тази твоя добра приятелка както я нарече, е всъщност тази за която се представя. Има приятелки, които са всъщност враговете, а тези които мислим за врагове са всъщност доста свестни хора. Аз съм заобиколена от такива 'приятелки', за това и имам само една. Другите са познати, но не бих споделила с тях чувства или приве неща, които ме тормозят.
Предлагам ти да си запосваш сънищата и датите. Провери има ли някаква прилика, а и така ще слагаш в ред не само мислите си, но и тях. Аз поне така започнах да правя и ми помага. Може пък и на теб да ти помогне, кой знае :)
0
0
alex_7727
alex_7727
08.12.2011 14:46
Много благодаря на ivetoo90 за коментара!Много е хубав и се надявам да ми помогне! :) А колкото до дракула ти най-малко ще ми кажеш каква съм.Като ще ме обиждаш и то на собствената ми история, по-добре не пиши коментар. Нямам нужда от идиотски коментари, които нямат никаква връзка с темата ми.А и още нещо: щом толкова много настояваш, че съм лесбийка, без дори да ме познаваш, значи е възможно ти самата да си такава.
0
0
Ivetoo
Ivetoo
08.12.2011 14:16
Мисля, че отново и отново преживяваш една и съща обида. Явно под съзнателно това което е станало те е обидило много. Искаш да го промениш но не става. Прекалено много си влязла в това. Не го мисли или поговори с приятелката ти или го преглатни. Отишла си на екскурзия, трябвало е да се забавляваш все пак, щастието ти мислите ти и всичко твое не зависи от никой друг освен теб самата. Никога не показвай, че си паднала духом. Забавлявай се прави си, че не ти пука. Така враговете ще ти завиждат,а ти ще си искараш супер. Вместо да си тръгваш с подвита опашка. И постоянно да го преживяваш. А относно съня ти, хората са казали най добрите приятели са тези, които първо сме имали разногласия. Та така може с това момиче да попаднете в ситуация в която ще ви сближи. Аз съм така, не мразя никой, ако има хора които не харесвам както и те мен, никога не правя мръсно. Ако попадна в ситуация акто съня ти, няма да мълча а ще кажа какво мсиля. Трябва да се държиш на ниво, да бъдеш нат тези неща. Отмъщение, клюки и т. н.. :) успех ;)
0
0
дракула
дракула
08.12.2011 07:49
аз кат ти казах че си лезбиiка ти се сърдиш в по преден коментар
Видя ли сега че си сънуваш момичето в което си влюбена и търсиш неговото одобрение и сигнал от нея че и тя е с твоята ориентация
0
0
nz kwo da kaja
nz kwo da kaja
07.12.2011 20:54
mi qwno ne ste dobri priqtelki .
0
0