Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Стига беззаконие Искаме нормален живот.

Стига беззаконие Искаме нормален живот.

Стига беззаконие Искаме нормален живот.
Здравейте скъпи читатели!

Пише ви едно 23 годишно момче, крайно разочаровано и обезпокоено, от проблемите които се случват днес в нашата клета държавица. Пиша тази статия не с някаква конкретна цел, а просто защото искам да изкажа възмущението, болката и огорчението си, от това което се случва днес.
Въпросът ми е относно малцинствата в нашата родина /турци, роми и пр./
Защо днес, те се ползват с по големи правомощия от самите нас, българските граждани? Този въпрос може би не го задавам само аз, ами и още много българи. В случая, днес масово забелязваме че в нашата държава няма здрава работеща съдебна система. Правителството и днешните "полицаи" слагат политически чадър на циганската престъпност, и заявяват че такъв проблем нямало. Което звучи абсолютно налудничево, защото такъв проблем има, и той масово се забелязва, особено в по малките селца, които са безвъзвратно турцизирани и циганизирани. Там по тези села редовно са нападани стари хора, както и по цели български семейства, биват ограбвани, заплашвани и редовно дискриминирани и мачкани, от цигани и турци. Не веднъж хората са пропищявали от цигански набези, както и от гетата в които се проповядват антибългарски секти и заплахи към българският народ.
Следващият пример, защо когато някой ром или турчин е без билет в градския транспорт, веднага му се прощава и контрольорите го подминават, а ако българин няма билет или прави щети в транспорта, веднага го глобяват и го свалят от автобуса? Къде е правдата в случая и що за закони имаме ние днес? Ромите раждат най малко по 5 деца, и когато отиват да попълват молби за помощи, във всяка молба пишат че са с нулеви доходи въпросните ромки, пишат че мъже нямат, а ако ги пита човек, от къде тогава са създали толкова деца, след като нямат мъже, те се чудят какво да отговорят. От небето ли са паднали тези деца, и защо ги създават при положение че те не могат да им осигурят нормална среда на живот? Отговора е много прост, създават деца, после се пишат "самотни майки" за да се възползват , и държавата да им отпуска пари. А в същото време ги карат със скъпи коли, и всички ромки които до сега съм забелязал са хубаво облечени, с пръстени и какви ли не украшения по себе си. Е, нали пишат че нямат доходи, нали са самотни майки, и нямат помощ от никъде. Как тогава намират пари за да се контят, и да си угаждат?! Създават деца, и в един момент ги пускат сред обществото да крадът и паразитират. Мъжете на въпросните ромки, се занимават с проституция, наркотици, и прочие. Повечето ходят по чужбина да си вършат престъпните сделки и пращат пари на тукашните роми. И въпреки всичко обаче, държавата пак им отпуска пари, пак се грижи за техните интереси, и нито една инстанция, не се заинтересува, къде са мъжете на тези "самотни майки" , с какво се занимават те, и т.н. Това не е ли гавра и несправедливост в нашата родина?
Подобен е и случая с въпросните турци. Строят се джамии никнещи като гъби, а в същотото време за капак на наглостта, в джамията се молят да кажем 10-20 души, обаче има поставени високоговрители, от които ислямския вой на ходжата се разнася из целия град. Аз това не мога да си го обясня. Длъжни ли сме ние хората от народа, да търпим всеки божи ден, ислямския вой от джамиите? Нали се водим православна държава, защо тогава трябва да се изповядват чужди религии, и да ни се демонстрират, накърнявайки нашето национално достойнство? Това никъде другаде го няма. И във Франция скочиха и започнаха да гонят ислямистите, и в Германия вече хората недоволстват срещу техния фундаментализъм. Само тук в България , това безобразие продължава да се случва, и ние сме заставени да го търпим. Ще дам елементарен пример.
Ако аз отида в турция, и започна да размахвам кръстове, да строя църкви, и да демонстрирам чрез високоговорители религията си, дали турците ще ме търпят? Определено не нали. Веднага ще ме подведат под отговорност, ще ме съдят и санкционират защото ще счетат моите прояви като престъпление спрямо техния народ. А, защо тогава те си правят каквото им скимне в нашата родина, и никой не ги санкционира за тези гаври с нашият народ? Защо никой не взема отношение по този въпрос?
Те дори не са турци защото в турция не ги смятат като такива. Тукашните "турци" дето се мислят за мюсюлмани, те са по скоро помаци или цигани с промити мозъци, на които така им се внушава , че са турци и те започват да го изповядват това нещо навсякъде, и дори демонстрират явно, омразата си към българската нация, наричат ни "гяури" , "друговерци" и т.н. Точно така, тяхната религия исляма, ги учи че всички останали народи са "друговерци" които трябва да бъдат убити и мачкани. Тази религия възпитава в тях, презрение към всички останали народи и религии. Но ако аз Българският гражданин, си изкажа възмущението, ако констатирам че въпросните малцинства са заплаха за моят народ, и за сигурността в страната, какво се случва тогава? Веднага от всички страни ме налитат, започват да ме наричат "расист", "ксенофоб", започват да ме съдят, за това че аз просто казвам истината, и за това че обичам родината си. Ето отново се стига до извода че ние сме репресирани в собствената си държава. На нас българите не ни се дава право да изкажем мнение. Не ни се дава право да се противим на опасността която ни е налегнала. А на турците и ромите, се дават права много по големи от нашите. За това се случва така, и за това те ни унижават, защото правитеството ги толерира. Правителството печели от техните гласове, и на тях им изнася да търпят това положение и да го толерират.
Подобен и най-пресен е и случаят в село Катуница. Години наред ромския мафиот Кирил Рашков, се е занимавал с нелегални и нечисти сделки, контрабанден алкохол, и един бог знае още с какви престъпни действия. Освен всичко, той неведнъж е заплашвал българите със смърт. Разбира се, никой през тея години не му направи забележка, нито пък бяха предприети мерки срещу него и фамилията му. Цял клан рашкови се водят безработни, а имат къщи-палати и карат коли за милиони. Как става този номер? Правителството никога не се разтърси, да разбере от къде този ромски бос, наричан още "цар" , има толкова много пари. Никой не го осъди, не го санкционира, и не го подведе под отговорност. Ситуацията ескалира когато неговите хора, убиха по жесток и антихуманен начин, 19 годишния Ангел. Почина и още едно дете при размириците. И когато хората от народа им писна, и скочиха да потърсят справедливост и възмездие, въпросните медии и журналисти, отново обвиниха протестиращите, наричайки ги, цитирам "лумпензирана агитка от пияни хулигани", /а аз не видях нито един пиян човек на протестите/. Това е поредното доказателство, за антибългарските действия на полицията, прокуратурата, както и журналистите. Ромския престъпник е виновник за два смъртни случая, на млади деца... и в същото време той пак е оправдан, а хората от народа са виновни за това че палили къщите му. А какво да направят? След като това е било години наред, този човек ги е репресирал и заплашвал, и накрая отнема живота на невинно момче. В случая аз напълно оправдавам действията на българският народ. Защото те са в пълното си право след като виждат че няма правосъдие, да го търсят сами. Кой ще стихне болката на родителите на това момче? Кой ще върне живота на детето им? Нима българските граждани са виновни за това че им писна да търпят безчинствата и престъпността на ромските мафиоти?! А трябваше ли да се стигне до убийство над българи, за да стане народа на крак, и да каже , стига вече циганска престъпност!
Ако българи бяха убили цигани, веднага щяха да ги тикнат по затворите нали? Дори когато само кажем нещо против малцинствата и веднага ставаме виновни. Просто е несправедливо, да се постъпва по този начин спрямо българската нация.
Подобни са и случаите с антибългарската партия ДПС, която първо че изобщо не трябва да съществува в българския парламент, и второ че тя насажда омраза към българските граждани. Не веднъж са правили турски фестивали, шествия и какво ли още не, по български градове. Не веднъж доган е правил абсолютно цинични и българофобски изказвания спрямо българския народ. Пред всички тези гаври и престъпления с нашият народ и нация, ние не можем и не трябва да оставаме безучастни, защото това все пак е България...!
Аз считам въпросните малцинства като основни врагове на българският народ. Това са групички от хора, които са способни на ужасни престъпления. Ако си сам българин нощем и ако попаднеш в ръцете на подобна банда, определено не биха ти простили, и най-малкото което ще ти се случи, е да те пребият и да те ограбят. И никой не им търси отговорност обаче, мен това ми е думата, че никой не им търси отговорност за бедите които те причиняват. А когато българин налети на някой от малцинствата, веднага го задържат и му пишат актове. Защо? За мен това е неправилно и антибългарско. Въпросните малцинства не плащат сметки за ток, вода, данък, и т.н. Те живеят и се издържат на гърба на нас, българските честни данъкоплатци, и за благодарност, те ни мачкат и унижават. Аз съм бил личен свидетел как една ромка трябваше да плаща акт, защото не си е направила личната карта на време. И тя се обърна и каза "ами аз нямам пари, и няма да ви плащам акта" , и само си представете, издадоха и личната карта, и и казаха че няма да и търсят парите за акта. А ако българин или българка каже "нямам пари и няма да плащам" , веднага ще се възпротивят и няма да проявят никакво разбиране нали. Ей това ми е главната теза, че държавата не работи в полза на българските интереси, тя работи в полза на чуждите интереси и права.
Бил съм и личен свидетел как предлагаха работа, на един потурчен циганин, и той се обърна и каза "не ми се работи, защо да го правя след като мога да крада и да изкарвам пари за хляб". Това беше поредната наглост, поредното безочие, което само в България би се допуснало да се случва. После малцинствата биват отново оправдавани с тезата "ама те нямат пари", добре бе, защо като нямат пари, те създават по 10 деца? Защо след като нямат пари, те не се хванат и не започнат да работят? Ние българите като нямаме пари, защо не сме тръгнали да крадем и да се занимаваме с престъпни действия, ами се хващаме и с честен труд си печелим парите за препитание. За капак на цялата антибългарска гавра, правителството осигурява на ромите и турците, безплатни жилища и какви ли още не правомощия. До кога ще продължава тази наглост, тази несправедливост, с която ни заливат отвсякъде?! Какво бъдеще ще имат нашите деца, и бъдещите поколения като цяло?
Останали сме 7 милиона българи, как да носим на гърба си толкова много престъпници, които гледат да ни ограбят и смачкат? Днес българската нация можеше да е поне 50 - 60 милиона. А защо днес турците са 70 милиона а ние сме само 7 ? Именно заради избиванията, заради отвличанията, заради робството, през което са потурчавали българските момичета и са изтребвали българските мъже. И днес тея същите бездарници, имат повече права от нас, на собствената ни земя, и ни грабят, заплашват, унижават, и продължават да ни натякват фанатизма си. При всички случаи това не е редно, нито пък нормално! Самите те ни презират, те са расисти спрямо нас, и ни го казват в лицето. Самият аз не веднъж съм имал спречквания с хора от малцинствата и знам много добре за какво иде реч. Живея и в такъв квартал в който българин рядко може да видиш по улицата. Повечето са роми и турци. Просто е немислимо това да се случва в България.
Всеки говори за равноправие, и че всички в една държава били една нация с равни права. За какво равноправие става дума, това е най-деструктивната теория която е и най-голямата вреда за държавата ни. Аз като отида в чужбина да кажем, е там като равноправен на тях ли ме приемат? Ами не, в чужбина аз си оставам ЧУЖД гражданин, и нямам правата които имат тамошните родни граждани. Навсякъде по света е така. Само в България ни натякват тази теория, и по този начин не само че искат да направят малцинствата равни на нас, ами директно им дават и по големи права от нас даже. И те се възползват от това, и си вършат престъпленията.
Не е редно, от където и да го погледнем. Защото ромът си остава ром, турчинът си остава турчин, българинът си е българин! В нашата държава би трябвало ние Родните граждани да имаме правата, а не чуждите да имат права по големи от нас самите. И докато това безобразие се допуска, малцинствата ще продължават да се размножават и да ни тъпчат, което не е просто неправилно, то е плачевно, то е абсурдно!
Навсякъде пишат, че се родили еди колко си българчета. А колко от тези родените българчета всъщност са циганчета, това не се уточнява. И после тези циганчета, по документ ги пишат българи. Да ама те не са българи и няма как да станат такива. Те не казват "ние сме българи", те казват "ние сме турци" .. И се стараят да подкопават и разрушават държавата. Те имат подкрепа дори от самата турция, която е доказан враг на България. И винаги е провеждала антибългарска политика спрямо нашият народ. Сега чрез турските си новини, и то по националната ни телевизия, чрез турските си сериали, те отново се опитват да ни поробват държавата. Но народът е все още сляп и не вижда реалността. А политиците, те се стремят към прост народ, защото прост народ лесно се манипулира и управлява.
Ето един цитат който доказва самата истина.
Тургут Йозал ( 1927 - 1993г.) е турски политик и бивш турски президент.През 1991 г. Тургут Йозал прави скандално изявление относно България на митинг пред свои привърженици. Той казва: „Един ден Булгаристан ще бъде наш, само че този път ще го купим“

Този цитат е поредното доказателство , за това колко ни "обичат" турците... както мнозина се опитват да ни внушават, чрез медии, преса и какво ли още не.
Изправени сме пред тежки години, в които главните участници са много лоши хора, и тези хора, които трудно могат да бъдат категоризирани с името 'хора' имат за цел, да съсипят до основи, една велика държава на име България. Може би, нашите деди и прадеди, никога няма да намерят покой дори на оня свят, като гледат какво се случва днес с държавата която те са градили, народът за който са дали живота си, и проляли кръвта си.
Моят апел към всички български читатели е:
Бъдете Българи, обичайте България, обичайте дедите си. Не се продавайте на чужди религии, култури и народи. Пазете българското в себе си. Изказвайте истината, без значение къде, кога и при какви обстоятелства. Аз вярвам че нашето отечество ще се оправи, че идат добри дни за България, но явно е въпрос на време. За мен България ще се оправи, само тогава когато е под управлението на Родозащитници и хора които работят в полза на българските интереси и нужди, а не на чуждите.

Ние Българските граждани не искаме много. Искаме просто да има спокоен живот, да има възмездие и справедливост, повече възможности за работа и за живот в нашата родина. Искаме по здрави закони, и една по чиста - БЪЛГАРСКА БЪЛГАРИЯ! Такава каквато нашите предци са ни завещали през вековете!
За да има достоен живот за българските деца, които след нас, ще живеят по тези земи!

Благодаря за вниманието.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
mda
mda
14.01.2013 23:08
Искам да допълня още нещо. Аз не съм от хората които ги е страх да работят. Никога не съм ползвал помощи, и въобще нищо от държавата. Но все повече си спомням казаното от един писател в по - далечни Бг времена: От работа не се става богат мойто момче, става се гърбав. До кога ще ги търпим да ни гърбят?! Аз искам просто трудът ми да се заплаща нормално както е в другите страни. Защо там може а при нас не се получава?! Специалист като мен взема 4 пъти по голяма заплата във която и да е друга страна. Всичко това ме срива психически. Уча засилено английски. Мисля да емигрирам в Канада. Обичам Бг но не мога да живея повече така... тъжно е...
0
0
mda
mda
14.01.2013 22:51
Днес съм свободен

Днес съм свободен всичко да кажа
Но думите мои за никой нищо не значат
Днес съм свободен да отида в чужбина
Но работя за стотинки и няма как да замина...

Днес в магазините има и от птиче мляко
Но няма истинско сирене, месо и домати
Новите продукти са абсолютен "деликатес"
Ядеш ги утре а умираш днес...

Гледам ръцете си и не виждам окови
Поглеждам в душата си, и ги чувам дрънчат!
Зловещия звук ме измъчва в агония
Уж съм вече свободен а чувствам се роб...

Работя за хляба, и ям да работя...
Морето, почивката са телевизионен мираж
Стоя във студеното и се моля на Бога
Нека зимата бъде кратка за нас...

Смазан от данъци, осигуровки и кредити
Всяка сутрин с мъка вдигам глава
Днес съм свободен но десет часа на работа
За да купя само малко храна, ток и вода...

Обещаното щастие, така не достигнах
Наивно е било да вярвам в това
Шепа хора всеки ден крадат от мечтите ми
И ги внасят в банка някъде там...

Днес съм свободен на лъжата в очите
а истината неловко мълчи
бавно от мен си отива живота
докато работя за чужди мечти!

Малко мои размисли:
Време е да започнем да се събуждаме. Не е нормално да ни скапват от работа само за едната прехрана. Покупателната стойност на заплатите ни е повече от смешна. Хората над нас просто печелят на наш гръб. 310 лв. минимална заплата? Минимално са 120лв за ток и вода, остават 6.30лв на ден за храна?! А дрехи? А обувки? Опс забравих за данъците... значи по малко от 6.30 Дори и 600лв заплата са нищо много повече а много хора в провинцията работят и за по - малко. Струва ли си да продаваме живота си за тези смешни суми? Може би трябва да се направи нещо. Може би трябва да тропнем с крак. Но разбира се Сф са добре. Естествено с цел. И какво сега цяла България да се вземем и да отидем в Сф?!
0
0
mariq
mariq
13.01.2013 21:37
Това че българският ни народ е на такова ниво нямат само чуждите в държавата ни вина- казваш тукашните турци са такатака, циганите - само това е достатъчно за етикет и роми и прочие. Малко си видяла от тукашните турци, за да говориш и да ги слагаш под общ знаменател- разбираме ги че са горди и блабла заради османската империя и по-прославната история от нашата, а в германия - те вече са част от нея,,,, турция я знаят, ама не и българия - словакия се е загубила из картата срамувам се да съм родена в българия и да имам това гражнаство...
0
0
suny
suny
29.03.2012 01:20
Без нито един коментар и само двадесет души са видяли статията. Жалко е наистина, колко много безхаберие има в нашата мила и родна майка България. Може недоволните да са много, но никой не смее да изкаже гласно мнението си. Истината е, че българският народ е вече уморен от лъжи, въздухарски обещания и напразни надежди и на никой не му пука за нас, защото ние сме само средство за печелене на пари. Премиера ще поиска утре да си купи мерцедес последен модеи и хоп.... вдигаме тога, президента трябва да прати децата си да учат в Оксфорд и хоп.... водата, парното, данаците. Такава е нашата скъпа родина. Ама какво ли е жиновна държавата, ако тия дето уж я представляват не стават. Това е положението, ние ще се чудим как да пратим децата си на училище, защото парите които трябва да отидат за образованието им, ги даваме за да изучим депутатските деца.
0
0